Salt la continut

Vbeam Prima de la Candela Medical


"aparat certificat la cel mai inalt standard pentru tratamentele vasculare"


Vbeam Prima este un laser cu DYE impulsuri (PDL) extrem de eficient utilizat pentru a trata o varietate de probleme, inclusiv leziuni vasculare benigne, pigmentate si anumite leziuni nepigmentate. Combinatia dintre lungimea de unda de 595 nm si lungimea de unda de 1064 nm ce ofera si mai multa versatilitate in tratament.

Cum functioneaza Vbeam Prima?


VBeam Prima foloseste un laser cu DYE impulsuri pentru a viza leziunile vasculare si alte indicatii ale pielii, cum ar fi cicatrici, vergeturi si chiar riduri. Vine cu un sistem de racire care mentine confortul pacientilor in timpul procedurilor. Sistemul laser este conceput pentru a oferi tratamente laser rapide si precise.

Laser Pulsed-DYE


Laserul DYE (PDL) concentreaza fascicule de lumina pentru a le livra adanc in piele. Lumina este transformata in caldura, care este absorbita de vasele de sange sau de celulele pigmentate de pe piele. Acest lucru ajuta la indepartarea vaselor de sange deteriorate si a celulelor pigmentate, astfel incat organismul sa le poata indeparta. Laserul DYE nu este sigur doar pentru tratamentul leziunilor vasculare si pigmentare, ci poate fi folosit pentru a elimina sau reduce aspectul cicatricilor, vergeturilor si ridurilor.

Doua lungimi de unda


Vbeam Prima foloseste doua lungimi de unda diferite, care pot atinge diferite straturi ale pielii.
Aceste doua lungimi de unda sunt de 595 nm si 1064 nm. Lungimea de unda de 595 nm este utilizata in principal pentru a viza vasele de sange. Concentratia de energie incalzeste vasele de sange si le indeparteaza fara a provoca leziuni tesutului din jur. Lungimea de unda de 1064 nm poate clarifica venele albastre, lacurile venoase si chiar ridurile. Aceste lungimi de unda permit aparatului sa lucreze la o varietate de indicatii, inclusiv vergeturi.

Doua sisteme de racire


Vbeam Prima foloseste doua sisteme de racire diferite. Dispozitivul de racire dinamica pe baza de criogen de la Syneron Candela pulverizeaza o solutie de racire pe suprafata pielii pentru a
preveni supraincalzirea acesteia. Celalalt sistem de racire este EverCool, care poate ajuta aparatul sa trateze atat leziunile vasculare, cat si cele pigmentare in acelasi timp. Sistemele de racire asigura tratamente mai rapide si neintrerupte, prevenind totodata deteriorarea pielii.

Sistem intuitiv


Caracteristicile avansate ale Vbeam Prima include sistemul Smart Dye life management, care ii ajuta pe utilizatori sa monitorizeze contorul de viata al laserului DYE cu impulsuri. Cu aceasta, medicii pot preveni pierderea colorantului la mijlocul tratamentului. De asemenea, Vbeam Prima se auto-calibreaza la pornire, astfel incat utilizatorii sa poata ajusta cu usurinta setarile, facand tratamentele mai eficiente. Aparatul foloseste o dimensiune mare a spotului pentru proceduri mai rapide, dar poate fi ajustata in trepte de pana la 0,5 mm.

5 motive de ce ai nevoie de Vbeam Prima in clinica ta!


Sistemul intuitiv Vbeam Prima ajuta la tratarea unei game largi de indicatii fara durere si disconfort, spre deosebire de alte forme de tratamente.
2. Eficient in combaterea rosetii de pe toate tipurile de piele.
3. Foloseste doua lungimi de unda diferite, care pot atinge diferite straturi ale pielii.
4. Ajuta la indepartarea cicatriciilor si rejuvenarea pielii.
5. Tehnologiile ultramoderne incadrate in Vbeam Prima il fac un aparat exclusiv care va atrage mai multi pacienti, ce se confrunta cu pigmentare, cicatricii si roseata faciala si corporala.

Cerere de oferta Vbeam Prima

Cere oferta

sau