Salt la continut

Vbeam Perfecta Candela Esthetics


"cel mai bun aparat pentru obtinerea unui ten perfect!"


Sistemul laser PULSE-DYA de la Vbeam Perfecta este solutia potrivita pentru problemele legate de piele. Performanta sa remarcabila cu laser imbunatateste aspectul, textura si tonusul pielii. Cu caracteristicile sale grozave, puteti obtine instantaneu un efect de rejuvenare a pielii in cel mai scurt timp. Aparatul intinereste pielea, indepartand imperfectiuni precum cicatrici, leziuni si rozacee.

5 motive de ce ai nevoie de aparatul Vbeam Perfect la clinica ta


1. Sistemul laser PULSE-DYA de la Vbeam Perfecta este solutia potrivita pentru problemele legate de piele.
2. Aparatul intinereste pielea, indepartand imperfectiuni precum cicatrici, leziuni si rozacee.
3. Tratament eficient si rapid non-invaziv pentru orice fototip de piele
4. Aparatul vine cu un dispozitiv de racire dinamica, care calmeaza pielea intre impulsuri.
5. Aplicatorul este usor manevrabil, medicul estetician cat si pacientul avand parte de confort maxim

Ce este aparatul Vbeam Perfecta de la Candela?


Vbeam Perfecta este o platforma laser populara care utilizeaza tehnologia laser DYE cu impulsuri pentru a trata problemele pielii. Este standardul de aur al laserelor PL din industrie. Syneron Candela a imbunatatit si mai mult aparatul cu functii suplimentare precum Smart Gauges si PL Distance Gauges. Aparatul este atat de versatil incat poate trata diferite probleme ale pielii, cum ar fi leziuni, cicatrici, vergeturi si chiar negi. Vbeam Perfecta foloseste o lungime de unda de 595 nm, care poate patrunde in straturile mai profunde ale pielii pentru a viza vasele de sange. Acest lucru poate preveni deteriorarea tesuturilor pielii inconjuratoare, oferind in acelasi timp rezultatele dorite.

Cum functioneaza Vbeam Perfecta?


Aparatul foloseste laser Pulse-DYE sau laser PL. Vine cu functii suplimentare, cum ar fi un
sistem de masurare a distantei si, de asemenea, un dispozitiv de racire. Mai jos sunt
caracteristicile acestui produs si cum functioneaza.

Laser Pulse-DYE


Vbeam Perfecta foloseste un laser PULSE-DYE, care este mai sigur si mai bland pentru piele in comparatie cu IPL. Laserul PL trimite o explozie puternica, dar blanda de energie in zona vizata. Explozia de energie poate elimina vasele de sange deteriorate si particulele de pigment. Tratarea indicatiilor pielii cu laser PL este foarte confortabila. Vbeam Perfecta foloseste un dispozitiv de racire pentru a impiedica supraincalzirea pielii.

Laserul PL este popular pentru tratamentul leziunilor, deoarece vizeaza in mod specific vasele de sange de sub piele. Acest lucru lasa tesutul inconjurator in siguranta si nedeteriorat. Laserul PL este potrivit pentru tratamentul diferitelor indicatii, cum ar fi vergeturile, venele fetei si ale picioarelor, veruci, cicatrici si rozacee.

Sistem de livrare intuitiv si kit de masurare a distantei


Vbeam Perfecta este echipat cu un sistem de livrare intuitiv si un kit de masurare a distantei. Aceste doua caracteristici imbunatatesc precizia laserului, astfel incat sa poata viza mai bine zonele cu probleme. Kitul de masurare a distantei are instrumente inteligente si instrumente de masurare a distantei pentru leziuni pigmentate (PL). Aceste doua caracteristici imbunatatesc precizia laserului, astfel incat aparatul sa poata localiza zonele tinta mai eficient. Kitul de masurare a distantei include instrumente inteligente si instrumente de masurare a distantei pentru leziuni pigmentate (PL). Indicatoarele de distanta ating pielea pentru a ajuta la imbunatatirea focalizarii razei laser. Acest lucru permite utilizatorului sa vizeze zonele cu probleme si sa accelereze tratamentul. Dimensiunile spotului pot fi ajustate pentru a viza si zone mai mici.

Dispozitiv de racire dinamica


Aparatul vine cu un dispozitiv de racire dinamica, care calmeaza pielea intre impulsuri. Aceasta caracteristica ajuta la mentinerea temperaturii pielii si la prevenirea supraincalzirii. Prea multa caldura nu provoaca doar durere, dar poate deteriora si tesutul pielii. Functia ajuta pacientii sa se simta mai confortabil in timpul tratamentului. Dispozitivul de racire dinamica este atasat la capatul aplicatorului. Pulverizeaza criogen pe piele inainte de fiecare impuls laser. Durata pulverizarii si intarzierea dintre explozie si pulsul laser pot fi ajustate.

Cerere de oferta Vbeam Perfecta

Cere oferta

sau