Salt la continut

InMode Triton


"Aparat cu laser de epilare definitiva!"


Triton este primul si singurul aparat laser de mare putere care ofera declansarea simultana a epilarii cu mai multe lungimi de unda, permitand emisii concomitente de lungimi de unda precum Alexandrite, Diode si Nd:YAG. Triton combina cele mai populare trei lungimi de unda de indepartare a parului intr-un singur dispozitiv, practicienii obtin rezultate garantate, indiferent de fototipul parului sau a culorii pielii.

Ce asteptari poti avea de la aparatul Triton?


Tratamentele de epilare cu Triton sunt foarte rapide. De exemplu, medicul poate trata zone mari cum ar fi spatele in doar 15 minute. In plus, racirea de contact a lui Triton face tratamentul mai tolerabil decat laserele traditionale. Este posibil sa se simta o usoara senzatie de arsura la cateva zile dupa tratament, dar aceasta va disparea.

In laserele anterioare era necesare de a reduce puterea pentru a minimiza riscul de hiperpigmentare post-inflamatoare sau PIH in tonurile inchise ale pielii. Tehnologia revolutionara Triton aduce un amestec de lungimi de unda si le optimizeaza cu putere mare pentru a oferi indepartarea parului pentru pielea mai intunecata.

Triton ofera emisia simultana a trei lungimi de lasere intr-un singur impuls. Prin urmare, epilarea este abordata in diferite stadii de crestere a parului fara a permite cresterea sau reaparitia firelor de par. Ca rezultat, parul tratat la adancimi mai mari cat si firul de par la suprafata este tratat simultan. In plus, caracteristicile inovatoare ale aparatului Triton ofera cele mai bune optiuni de indepartare a parului si permit tratamentul tuturor tipurilor de par si piele.

5 beneficii de ce merita sa achizitionezi aparatul Triton pentru clinica ta!


Tritonul are un kit de doua aplicatoare:
  • DiolazeXL - O soluție de îndepărtare a părului cu laser care oferă putere maximă cu viteză optimă. Proiectat cu lasere cu diode de ultimă generație, DiolazeXL oferă pacienților cel mai eficient tratament de îndepărtare a părului.

  • Triton Duo Light: Folosind lungimi de unda de 755 nm/810 nm (Alexandrite si Diode) si posibilitatea de combinare a acestor 2 lungimi de unda, aplicatorul este mai eficient pentru parul deschis si fin, precum si pentru tipurile de piele de la I pana la III, dar poate fi optimizat pentru toate tipurile de piele si culorile de par/ grosimi.

  • Triton Duo Dark: Folosind lungimi de unda de 810nm/1064nm (Dioda si Nd:YAG) si posibilitatea de combinare a acestor doua lungimi de unda, acest aplicator este folosit pentru a trata eficient si in siguranta tipurile de piele mai inchise la culoare, cu o putere de varf ridicata.
In trecut, laserele trebuiau sa reduca puterea de varf sau sa mareasca latimea pulsului pentru a reduce riscul de hiperpigmentare postinflamatoare (PIH) la tipurile de piele mai inchisa la culoare. Acum, cu Triton, puterea mare si posibilitate de a folosi tratamentul mixt de lungimi de unda nu mai sunt o problema.

Potrivit sondajului realizat in 2017 de Societatea Americane de Chirurgie Plastica Estetica, epilarea este cea mai cautata procedura estetica din lume, bazata pe energie. Tot mai multi pacienti apeleaza la epilarea cu laser, iar cabinetul tau estetic poate aduce noi clienti doar cu actualizarea echipamentului de proceduri estetice.

Caracteristici si functionalitati ale aplicatorilor Triton


  • Este posibila epilarea zonelor unde firele de par dezvoltate se pot inlatura simultan cu noii foliculi. In acest fel, pacientii vor observa rezultatele mai repede, dupa mai putine sedinte.
  • Aparatul este aprobat oficial de FDA incepand cu 2016.
  • Aparatul Triton de la InMode este prima platforma de pe piata care a inclus toate cele trei tipuri de laser estetic destinat epilarii definitive: Dioda (755nm), Alexandrite (810nm) si Nd:YAG (1064nm).
  • Aparatul include un set de 3 aplicatori ultraperformanti.
  • Contribuie la eliminarea fototipurilor de par de culoare mai inchisa, fapt ce poate aduce un tratament diversificat si personalizat in functie de pacient la clinica ta.

Cerere de oferta Triton

Cere oferta

sau