Salt la continut

Lanluma

"tratamentul care pastreaza frumusetea naturala"


Lanluma este un acid polilactic (PLLA) care stimuleaza secretia de colagen. Acest produs este capabil sa corecteze depresiile fetei, sa netezeasca liniile si ridurile profunde. Tratamentul cu Lanluma este folosit pentru regiuni ale corpului precum fata, solduri, fese, sani si gambe. Rezultatele sunt calitative in timp si redau un aspect natural ce dureaza circa 2-5 ani.

Ce este Lanluma si cum functioneaza?


Lanluma reprezinta un tratament revolutionar in medicina estetica. Acesta este un acid polilactic care stimuleaza secretia de colagen in piele si ajuta la restabilirea in timp a volumului ridurilor.

Tratamentul cu Lanluma declanseaza o regenerare profunda a tesuturilor, datorita secretiei de colagen care se produce sub efectul acidului. Productia naturala de colagen este stimulata treptat favorizand in acest fel o regenerare naturala a pielii. Mai mult, Lanluma nu este un filler simplu, el nu pur si simplu umple zonele afectate cu gel pentru restabilirea volumului, dar actioneaza in timp si stimuleaza propria secretie de colagen.

Fillerele, care au scopul de a umplea volumul, ajung sa fie descompuse in timp de corp, in timp ce Lanluma reda un aspect natural care se pastreaza in termen lung.

Ce rezultate se obtin datorita tratamentului cu Lanluma?


Lanluma este tratamentul unic din directia celor injectabile care stimuleaza colagenul. Dupa tratament pielea intinereste, curbele naturale ale corpului capata un aspect tanar si natural. Lanluma actioneaza adanc in piele de aceea stimuleaza regenerarea profunda a pielii. Efectele se observa in timp, aproximativ dupa o luna deja sunt vizibile primele rezultate.
Se recomanda 1-3 sedinte, in dependenta de rezultatele asteptate. Imediat dupa procedura clientii ar putea sa-si simta fata un pic edemata si rosie, dar aceste reactii vor trece destul de repede.

Tipurile de preparate Lanluma:


Lanluma V
  • 250 mg
  • Eligibil pentru corectii ale feței sau gatului in zonele: obraji, liniile mandibulare, gat si decolteu, cicatrici, barbie.
  • Nu se utilizează în zonele: periorala, nas, zona frontala si temporala, ridurile pleoapelor.
  • Necesar a se dilua cu 15 ml de apa sterila
  • Mareste volumul zonelor depresate ca sa corecteze denivelarile pielii.
  • Se injecteaza subcutanat.
  • Efectul tine 2 ani.

Lanluma X
  • 630 mg
  • Eligibil pentru corecții ale zonelor corpului, precum fesele, mai exact: corectia si conturarea corpului, volum al feselor, textura ferma a pielii, maini, coapse.
  • Necesar a se dilua cu 40 ml de apa sterila.
  • Se injecteaza subcutanat.
  • Efectul dureaza 2 ani.

De ce sa alegi Lanluma?


1. Poate fi folosita atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor,
2. Stimuleaza secretia naturala de colagen, fara a umple artificial ridurile,
3. Regenereaza profund pielea si o restructureaza,
4. Ofera rezultate calitative, durabile in timp,
5. Tratamentul nu da reactii adverse complicate si nu necesita o perioada de recuperare,
6. Este o metoda sigura.

Cerere de oferta Lanluma

Cere oferta

sau