Salt la continut

PicoWay


"aparatul care te scapa de tatuaje si neregularitati ale pielii in picosecunde"


PicoWay e un aparat laser, care elimina tatuajele multicolore si trateaza dermatita avansata datorita lungimii mari de unda a laserului. PicoWay este produs de Candela Medical, are 4 lungimi de unda (1064 nm, 785 nm, 730nm, 532nm) si este cel mai nou echipament laser disponibil la nivel national si international. Aparatul produs de Candela Medical contine cele mai avansate tehnologii, astfel incat clientul tau sa ramana profund multumit de procedura realizata cu ajutorul aparatului PicoWay.

10 beneficii ale aparatului PicoWay


1. Timp foarte redus a tratamentului, 15-20 minute.
2. Certificare ISO 13485.
3. Tratamente multiple: fibroza, celulita, barbia dubla si eliminarea tatuajelor.
4. Rezultate garantate.
5. Tratamente minim invazive.
6. 4 lungimi diferite de unda.
7. Nu necesita consumabile.
8. Necesitatea de ingrijire post-tratament este redusa la minim.
9. Fara timp de incalzire a sistemului.
10. Efect termal fotoacustic puternic si scazut.

Cum functioneaza PicoWay?


PicoWay este specializat in tratarea leziunilor pigmentate sau eliminarea tatuajelor. Aparatul cu laser PicoWay genereaza energia laser in tesut dupa un mod inovativ, reprezentat prin pulsuri ultrascurte, in dependenta de intervalele de timp.
Spre deosebire de tehnologiile laser cu nanosecunda, PicoWay are un interval extrem de scurt al pulsului laser, astfel are capacitatea sa disperseze pigmentul in particule extrem de mici. Dupa efectuarea procedurii, pacientul poate realiza treburile obisnuite fara discomfort si durere.

Candela PicoWay – aparat cu o multime de optiuni!

Functiile flexibile ale aparatului PicoWay iti ofera un control usor si complet asupra lungimii de unda, a fluentei si ratei de repetitie, fiind astfel posibile tratamente adaptate dupa conditiile fiecarui pacient. Si nu doar, acum cu tehnologia noilor pulsuri ultrascurte Picosecond trateaza orice tip de piele.

3 motive primordiale de ce trebuie sa ai acest aparat in clinica ta


Produsul PicoWay este unul cotat pe piata medicinei estetice, bine cunoscut pentru eliminarea tatuajelor multicolore, tratarea leziunilor pigmentare, cat si pentru remodelarea cutanata. Iata 3 motive primordiale de ce trebuie sa ai acest aparat in clinica ta:

1. Este testat si aprobat la nivel international.

Produsul PicoWay a fost testat clinic si a obtinut aprobarea FDA pentru intreaga gama de tratamente pe care le realizeaza. In urma testarilor efectuate s-a demonstrat eficienta acestui aparat in eliminarea leziunilor pigmentare benigne cat si a tatuajelor multicolore.

2. Proceduri minim-invazive si timp minim de recuperare.

Procedurile cu aparatul PicoWay dureaza doar 15 minute. Cu ajutorul tehnologiei Picosecond sunt tratate doar zonele problematice, tesutul nefiind afectat. Pacientul va simti minim durere in cadrul procedurii, iar dupa procedura se poate intoarce la activitatile zilnice fara nicio problema.

3. Efect fotoacustic.

Pulsurile acute ale laserului reusesc sa propage energia necesara pentru a elimina si dispersa pigmentiile tatuajelor multicolore fara a incalzi pielea. Asadar, se evita orice forma de durere si iritatie, iar pacientul poate reveni la activitatile normale devreme.

Cerere de oferta PicoWay

Cere oferta

sau