Salt la continut

PB Serum Medical


"Produse pe baza de enzime ce revitalizeaza aspectul pielii"


Tratamentele pentru reinnoirea pielii sunt tot mai solicitate de catre pacienti in clinicile estetice, iar daca tot nu exista un elixir magic cunoscut de cercetatori pentru a mentine tineretea in zilele noastre, specialistii de la Meddev iti recomanda profilaxia rejuvenala cu produsele medicale PB Serum.

Produsele PB Serum sunt specializate in tratarea fibrozei. Produsele sunt minim-invazive si testate cu certificate ca ISO 13485. Tratamentul cu PB Serum implica utilizarea enzimelor recombinate precum: lipaza, colagenaza si liaza. In urma efectuarii tratamentului medical estetic pacientul isi va imbunatati semnificativ aspectul fizic.

7 beneficii ale aparatului PB Serum

1. Linie noua si inovatoare de produse estetice.
2. Produsele sunt minim-invazive si testate cu certificate ca ISO 13485.
3. Produse profesionale estetice ce au rolul de a trata fibroza, elimina celulita si intinereste tenul.
4. PB Serum Medical sunt destinate specialistilor in estetica medicala care pledeaza pentru tratamentul minim invaziv de revitalizare, regenerare a pielii si a tesutului subcutanat.
5. Cel mai avansat produs de Hialuronidaza.
6. Rezultate garantate fara interventii suplimentare.
7. Efecte antiinflamatorii, proprietati de regenerare, stimuleaza neocolageneza.

Ce sunt produsele PB Serum Medical?


Produsele PB Serum Medical sunt o gama de produse profesionale estetice ce au rolul de a trata fibroza, elimina celulita si intinereste tenul. Produsele PB Serum Medical sunt destinate specialistilor in estetica medicala care pledeaza pentru tratamentul minim-invaziv de revitalizare, regenerare a pielii si a tesutului subcutanat. Substantele PB Serum Medical sunt produse in Spania in laboratoarele Proteos Biotech dupa tehnologia spaniola. Laboratoarele Proteos Biotech sunt dotate cu cele mai noi si eficiente tehnologii, iar produsele sunt certificate cu ISO 13485.
Laboratoarele Proteos Biotech folosesc biotehnologia in procesul de cercetare, cu scopul de a obtine ingrediente active si eficiente in efectuarea tratamentului de rejuvenare estetica. Acum, medicii esteticieni pot efectua un tratament minim invaziv cu rezultate excelente pentru specificatii ca si fibroza, reducerea celulitei, hialuronidaza si reducerea laxitatiei.

Cum functioneaza produsele PB Serum Medical in cadrul tratamentului?

Produsele PB Serum Medical functioneaza pe baza enzimelor Proteos Biotech, care sunt lipaza, colagenaza si liaza, ele au un rol esential in efectuarea proceselor metabolice, dar si sunt responsabile pentru descompunerea substantelor, astfel enzimele sunt esentiale in tratamentul pielii si tesutului cutanat.
Gama PB Serum Medical contine 3 produse: High, Medium, Low care inglobeaza cele 3 tipuri de enzime, in cantitati diferite, in functie de tratament.
1. PB Serum Medical HIGH se va utiliza in procesul de tratare a cazurilor de fibroza persistenta, toate tipurile de cicatrici, fibroza post-interventie chirurgicala.

2. PB Serum Medical MEDIUM se va utiliza la eliminarea concentrarii de tesut adipos aliat cu fibroza.

3. PB Serum medical LOW se aplica ca stimulant pentru regenerarea celulara si reducerea retinerii de fluide in cazul fibrozei.

Tratamente medicale estetice efectuate cu PB Serum


HA Filler Corrector PB Serum

Atunci enzimele PB Serum sunt solutia ideala pentru corectarea efectelor procedurii injectabile cu acid hialuronic, acestea sunt capabile sa rupa legaturile moleculare ale acidului hialuronic, astfel indepartand efectele injectarii.

PB Serum

este produsul ideal pentru combaterea si prevenirea aparitiei fibrozei, fiind baza tratamentului principal PB Serum. Eficienta enzimelor serului a fost testata in vitro si vivo, iar rezultatele indica o eficienta sporita in tratarea fibrozei, rezultatele fiind vizibile dupa prima utilizare. Produsul are proprietati antiinflamatorii si de regenerare, stimuland redresarea fibrelor de colagen a tesutului afectat.

Cerere de oferta Pbserum

Cere oferta

sau