Salt la continut

Nordlys

"platforma universala multifunctionala"


Aparatul Nordlys de la Candela este un echipament cosmetic pentru toate tipurile de piele. Proiectat in SUA, echipamentele Nordlys de la Candela au intrat pe piata in 2019.

Nordlys este cea mai versatila si mai usor de utilizat platforma de infrumusetare creata vreodata, este echivalentul a sase sisteme autonome intr-unul. Nordlys va permite sa va extindeti practica clinica prin simpla adaugare a aplicatoarelor suplimentare. Folosind atat tehnologiile laser, cat si IPL, sistemul Nordlys va permite sa satisfaceti nevoile tot mai mari ale pacientilor pentru proceduri estetice si dermatologice cu un singur aparat versatil, maximizand rentabilitatea investitiei si minimizand utilizarea spatiului camerei de tratament.
Tratamentul poate fi efectuat in orice anotimp, este rapid, confortabil si nedureros. Rezultatele sunt vizibile chiar dupa prima sedinta.

10 beneficii ale dispozitivului Nordlys


1. Dispozitiv multifunctional pentru fata si corp.
2. Efecte vizibile dupa o singura procedura.
3. 8 tipuri de aplicatori.
4. Tratamente multiple.
5. Nordlys se bazeaza pe integrarea a trei tehnologii de estetica medicala.
6. Brat ergonomic si ecran ajustabil pentru o pozitie perfecta de lucru.
7. Include un Software unde se stocheaza informatii despre pacienti si istoricul tratamentului.
8. Dispozitiv silentios si compact.
9. Conexiune WIFI.
10. Design special pentru vizibilitate maxima a zonei de tratament.

3 Tehnologii de Estetica Medicala


Nordlys se bazeaza pe integrarea a trei tehnologii distincte:
1. Ellipse IPL - Tehnologie unica IPL in banda ingusta, cu sistem dublu de filtrare patentat si pulsuri ultrascurte sub-milisecunde pentru fotointinerire, tratamente vasculare si epilare exceptionale.
2. Frax 1550 - Resurfacing fractionar non-ablativ al pielii, trateaza cicatricile de acnee, cicatricile chirurgicale si vergeturile cu SoftCool pentru confort in timpul tratamentului.
3. Nd: YAG 1064 - Conceput pentru a trata o gama larga de leziuni vasculare.

Ce tratamente sunt disponibile cu Candela Nordlys?

1. Epilarea parului;
2. Foto intinerire;
3. Tratament pentru acnee;
4. Tratament cu rozacee;
5. Imbunatatirea texturii pielii;
6. Foto intinerire;
7. Indepartarea petelor de varsta;
8. Indepartarea vaselor de sange de pe picioare;
9. Tratamentul lacurilor venoase;
10. Tratament post acnee;
11. Indepartarea cicatricilor;
12. Îndepartarea vergeturilor.

8 tipuri de aplicatori

Folosind atat tehnologia laser, cat si tehnologia cu unde selective (SWT), Nordlys va permite sa satisfaceti nevoile tot mai mari ale pacientilor pentru proceduri estetice si dermatologice cu o singura platforma universala. Puteti conecta doua aplicatoare in acelasi timp si chiar puteti schimba aplicatoarele in timp ce sistemul functioneaza.

Aplicatoarele exclusive Ellipse SWT (Selective Waveband Technology) sunt disponibile in 8 versiuni de banda ingusta. Acestea includ PR 530 si VL 555 pentru tratamente vasculare si de intinerire (disponibile si ca aplicatoare mici de punct VLS si PRS, pentru tratamentul leziunilor vasculare sau zonelor mici din apropierea si in jurul ochilor sau din jurul alae). HRD 645 efectueaza epilarea pe tipurile de piele inchisa 4-6, HR 600 si HRL 600, epilarea pe tipurile de piele deschisa 1-4.

Ce se intampla cu pielea in timpul foto intineririi?


Procedura de fotointinerire SWT functioneaza simultan in doua directii. În primul rand, ne amintim cu totii din lectiile de fizica ca suprafetele negre (intunecate) „atrag” lumina si se incalzesc rapid, spre deosebire de cele luminoase, care o reflecta. Pe acest principiu se construieste procedura de fotointinerire. Lumina pulsata este atrasa de tinte - pigmenti si formatiuni vasculare (in primul caz de melanina, in al doilea - de hemoglobina si oxihemoglobina), ceea ce duce la incalzirea si distrugerea termica a acestora. În al doilea rand, in acelasi timp are loc o incalzire profunda a dermei (pe toate straturile pielii). Drept urmare, sub actiunea caldurii, este stimulata productia de colagen, ceea ce duce in cele din urma la efectul de intinerire al fototerapiei.

Pentru a rezolva toate aceste probleme, Candela Nordlys are mai multe module cu lungimi de unda diferite si peste 20 de programe special concepute de oamenii de stiinta americani si danezi pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Beneficiile fotointineririi SWT


1. Selectivitate ridicata, ceea ce inseamna ca intunecarea pigmentului sau roseata are loc numai in acele zone in care exista tinte de culoare.
2. Mai putin traumatizant. De regula, imediat dupa procedura se observa roseata moderata, care dureaza de la 20 de minute la 8 ore.
3. Durata procedurii este de 10-30 de minute.
4. Nu necesita anestezie.
5. Efectul este vizibil dupa o procedura.
6. Rareori. intervalele dintre proceduri sunt de la 2 la 4 saptamani si mai rar (nu va aparea pierderea efectului). Curs 2-6 proceduri. Merge bine atat cu procedurile de ingrijire, cat si cu injectiile, dar intervalele dintre aceste proceduri ar trebui sa fie de cel putin 7-10 zile.

Cerere de oferta Nordlys

Cere oferta

sau