Salt la continut

Gentle Pro Series


"Un standard de aur in epilarea cu laser"


Gentle Pro Series este laserul numarul unu in industria frumusetii, solutia ideala pentru indepartarea parului cu laser si indepartarea petelor de varsta. Platforma laser Gentle Pro Series se bazeaza pe tehnologii avansate laser Nd:YAG si laser Alexandrite.
Rapid si puternic, cu caracteristici unice, laserul Gentle Pro Series ofera rezultate care depasesc toate asteptarile, castigand increderea cosmetologilor din intreaga lume.

10 avantaje ale Gentle Pro Series


1. Frecventa pulsului, crescuta la 10 Hz.

2. O gama larga de diametre ale spoturilor - de la 1,5 la 24 mm.

3. Meniu cu o interfata intuitiva.

4. Design modern elegant, dimensiune compacta si greutate redusa.

5. Proceduri rapide si nedureroase.

6. Poate fi aplicat pe toate tipurile de piele.

7. Nu creaza complicatii.

8. Se bazeaza pe tehnologii avansate laser Nd:YAG si laser Alexandrite.

9. Rata mare de repetare a pulsului.

10. Eficient, sigur si nu necesita timp de recuperare.

Beneficiile aparatului Gentle Pro Series


Candela Medical a luat bine cunoscutul si cel mai bun de pe piata Alexandrite Laser Depilare GentleLaser si l-a facut si mai performant. Prin urmare, a devenit mai rapid, are o durata variabila a pulsului, o interfata intuitiva usor de utilizat.
1. Mai rapid - Frecventa pulsului, crescuta la 10 Hz, permite sa scurtati durata procedurii de indepartare a parului cu laser, deservind un numar mai mare de pacienti.

2. Selectie mare de diametre spot - Gentle Pro Series are capacitatea de a crea spoturi de 3, 6, 8, 10, 12, 15, 18, 20, 22 si 24 mm.

3. Piatra de safir - Noile cristale de safir sunt de 5 ori mai durabile decat ochelarii de protectie conventionali.

4. Durata pulsului variabila - Capacitatea de a modifica durata pulsului ofera medicului si mai multa flexibilitate in alegerea parametrilor pentru procedura.

5. Meniu intuitiv si design elegant - Un nou meniu cu o interfata intuitiva faciliteaza alegerea optiunilor de tratament pentru medicii fara experienta. Designul modern elegant, dimensiunea compacta si greutatea redusa asigura o munca rapida si convenabila in aproape orice situatie.

Ce trateaza Gentle Pro Series?


O gama larga de diametre ale spoturilor - de la 1,5 la 24 mm
La epilarea parului cu laserul Gentle Pro Series Alexandrite, selectarea diametrului mare al spotului de 24 mm, permite tratarea a 452,39 milimetri patrati per impuls, ceea ce reprezinta mult mai mult decat in cazul altor lasere Alexandrite de pe piata. In acest caz, parametrii lungimei pulsului si frecventa maxima de repetare nu depind de diametrul spotului selectat.
Diametrele mari de spot de 20/22/24 mm si rata mare de repetare a pulsului, indiferent de durata acestora, fac din Gentle Pro Series cel mai rapid laser Alexandrite de pe planeta.

Laserele Gentle Pro Series trateaza o varietate de indicatii, cum ar fi:
  • Leziuni vasculare;
  • Pete rosii;
  • Hemangioame;
  • Telangiectazii;
  • Roseata difuza;
  • Lacuri venoase;
  • Leziuni venoase;
  • Leziuni pigmentare;
  • Riduri;
  • Onicomicoza;
  • Pseudofoliculita barbei.

Laserul Alexandrite


Laserul Alexandrite a noii generatii Gentle Pro Series incorporeaza doar cele mai bune functii de la dispozitivele anterioare. Datorita integrarii competente si precise a unei varietati de tehnologii, in special, cresterea dimensiunii spotului laser, procedura de indepartare a parului cu laser este efectuata de cateva ori mai rapid si mai eficient, dar cel mai important, este nedureroasa.

Laserul cu neodim GentleYAG


Laserul cu neodim GentleYAG este cel mai rapid si mai puternic laser cu puls lung, oferind numeroase beneficii pentru tratamentele faciale. Laserul este o alegere excelenta pentru tratamentul leziunilor vasculare precum telangiectazie, rozacee, vene de paianjen pe fata si picioare. Laserul cu neodim GentleYAG va permite sa eliminati vasele inflamate si adanci, vizibile pe picioare. Spre deosebire de alte sisteme, GentleYAG poate fi aplicat pe toate tipurile de piele, chiar si vara, fara riscul complicatiilor.

Doua sisteme de racire Gentle Pro Series


Posibilitatea alegerii sistemului de racire, face ca Gentle Pro Series sa fie unic printre alte sisteme de laser Alexandrite.
Gentle Pro Series ofera doua sisteme de racire:
1. Air Cooling Compatible (ACC).
2. Dynamic Cooling Device (DCD).

Dynamic Cooling Device (DCD) asigura o racire constanta, la temperatura scazuta - pulverizand criogen pe piele cu posibilitatea de a regla intervalele dintre pulsuri. Imediat inainte si dupa pulsul de laser, o doza mica de criogen este pulverizata pe piele, racind-o la temperatura optima.
Toate acestea minimizeaza disconfortul pacientului, oferind in acelasi timp cele mai bune rezultate de tratament, permitandu-va sa cresteti intensitatea fara riscul de a deteriora pielea.

Cerere de oferta Gentle Pro Series

Cere oferta

sau