Salt la continut

FUE

"una din cele mai eficiente modalitati de transplant de par"


Caderea parului poate crea destul de multa anxietate, atat pentru femei, cat si pentru barbati. FUE - Follicular Unit Extraction, este procedura care selecteaza foliculii de pe o zona donatoare si ii transplanteaza acolo unde clientul are necesitate. Procedura este una sigura si eficienta.

Ce este FUE?


FUE reprezinta o modalitate de extragere a foliculilor de par si transplantare a lor in zona dorita. Caracteristica reprezentativa a acestei proceduri este ca zona donatoare este selectata din alta parte a corpului, care nu sufera de alopecie. In asa mod, rezultatul este unul foarte bun, intrucat sansele ca radacinile foliculilor sa se „prinda” sunt foarte mari iar riscul ca firul de par sa cada cu tot cu radacina este unul considerabil mai mic.
Tehnologia de extragere a foliculilor de par este una modernizata si astfel nu ramane semn dupa extragere. Transplantarea se face extrem de exact, pentru ca cresterea sa fie cat mai asemanatoare cu una naturala.

Cum functioneaza FUE?


Procedura poate fi efectuata intr-o singura sedinta, de 10-12 ore, sau in mai multe sedinte, a cate 4-6 ore. Doctorul determina initial care este zona afectata si cat de multi foliculi vor fi necesar pentru implantare. Mai apoi, se va stabili care este zona donatoare si se vor extrage foliculii foarte atent. Este mai bine ca procesul sa dureze mai mult dar sa fie efectuat cu mai multa precizie si atentie.

Se va aplica anestezia locala si se vor deschide canalele ulterior in zona afectata. Foliculii vor fi implantati unul cate unul in canalele deschise. Medicul va fi atent sa pastreze integritatea foliculelor, pentru ca daca este afectata integritatea foliculelor, sansele ca firul sa supravietuiasca sunt minime.

Clientul poate merge imediat dupa transplant acasa, cu respectarea catorva norme igienice specificate de catre medic. Medicul va specifica cand clientul poate face dus si daca trebuie sa foloseasca solutii speciale. In urmatoarele saptamani s-ar putea ca firele de par sa cada, fenomen normal. Important este ca radacinile au ramas pe loc, de unde vor creste din nou firele de par. Rezultatul complet va fi observabil in cateva luni.

Care sunt avantajele tehnicii?


  • Este o metoda sigura, menita sa reduca la maxim infectia si pierderea foliculilor de par.
  • Zona donatoare reprezinta o alta zona de pe corp, ceea ce creste efectivitatea tratamentului.
  • Timpul de recuperare este foarte mic, ca si efectele adverse.
  • Clientul nu trebuie decat sa fie atent la tehnicile de igiena si activitatile fizice.
  • Rezultatele sunt durabile si observabile pe termen lung, clientul se va bucura de o noua crestere sanatoasa a parului.
  • Poate fi aplicata atat femeilor, cat si barbatilor.
  • Urmareste reducerea la maximum a tehnicilor invazive.
  • Utila pentru toate tipurile de par, din diferite zone ale corpului: corp, fata, sprancene.

Cerere de oferta FUE

Cere oferta

sau