Salt la continut

Frax 1550

"laserul care vindeca problemele tenului"


Frax 1550 este un laser modern menit pentru inlaturarea cicatricilor, petelor pigmentare si ridurilor. Tratamentul oferit de acesta este unul sigur si confortabil. Modalitatea de actiune a energiei reuseste sa regenereze pielea si sa stimuleze producerea de colagen.

Ce este Frax 1550?


Frax 1550 este un laser modern menit sa refaca pielea cu lungimea de unda de 1550 nm. Aceasta tehnologie are scopul de a intineri pielea prin aplicarea energiei in coloane minuscule in piele. În asa mod, este stimulata producerea de colagen si sunt eliminate celule pigmentare vechi. Energia ajunge la tesutul tinta fara a leza in schimb tegumentele. Pielea va arata mai proaspata si mai putin ridata. Timpul de recuperare este extrem de scurt, imediat dupa finisarea tratamentului cu Frax 1550, clientul poate relua tratamentul care il practica anterior. Cu ajutorul acestui tip de laser pot fi tratate cu succes cicatricile post acneice si chirurgicale, vergeturile, petele pigmentare, ridurile.

Cum functioneaza Frax 1550?


Tratamentul pe care il ofera aceasta tehnologie este unul non-ablativ. Timpul de actiune si intensitatea energiei pot fi setate de catre medic permanent. În asa mod, latimea si adancimea daunelor termice poate fi controlata constant. Prin aceste caracteristici, procedura este adaptata la nevoile individuale ale fiecarui client. Combinat cu sistemul de racire cu aer SoftCool incorporat si rola de miscare magnetica, designul inteligent al laserului Frax 1550 ajuta la asigurarea confortului pacientului si a controlului cu precizie pe parcursul intregii proceduri. Înainte de efectuarea procedurii, pielea va fi curatata si se va aplica un anestezic topic al carui timp de actiune constituie 30-60 de min. Procedura poate implica un disconfort pentru client, dar dupa procedura pielea va fi racita si se va aplica o crema cu protectie solara. Este recomandabil ca pe masura posibilitatilor clientii sa evite razele solare o zi sau doua, in functie de tratament.

Care sunt avantajele tehnologiei?


  • Tratament rapid si eficient
  • Pielea mai catifelata si conturarea liniilor fine ale fetei
  • Solutia ideala pentru cicatrici
  • Nu implica riscuri si nici interventii chirurgicale
  • Tratament non-ablativ recomandabil in mai multe afectiuni.
  • Permite individualizarea tratamentului.
  • Tratament modern non-invaziv.

Daca vrei sa oferi clientilor tai o experienta sigura, calitativa si moderna, Frax 1550 sigur este ceea ce cauti. Pentru ca avem grija atat de confortul clientilor, cat si de confortul medicilor. Trateaza problemele de ten mai eficient acum cu aceasta tehnologie cu laser.

Cerere de oferta Frax 1550

Cere oferta

sau