Salt la continut

FotoFinder Studio


"Videodermatoscopie, Estetica si Tricologie"


FotoFinder Studio este un sistem profesional modular, creat pentru examinarea digitala a pielii, parului si al unghiilor. Aparatul combina functionalitatea pentru dermatoscopia video, tricoscopia si fotografia estetica in cosmetologie si chirurgie plastica.
Cu FotoFinder Studio, puteti profita din plin de inteligenta artificiala pentru a imbunatati calitatea si viteza procesului de diagnosticare, astfel o analiza completa se poate efectua in 2-3 minute, cu o precizie de peste 86 la suta.

10 avantaje ale FotoFinder Studio

1. Mareste de 140 de ori imaginea, pe cand dermatoscoapele conventionale doar de 10 ori.

2. Neoplasmul este evaluat de inteligenta artificiala, care compara imaginea rezultata cu imaginile din baza de date mondiala.

3. Urmareste neoplasmele in dinamica.

4. Calitatea perfecta a fotografierii.

5. Abilitatea de a crea o serie de fotografii perfecte inainte si dupa, urmarind dinamica schimbarii de-a lungul anilor.

6. Cel mai convenabil si rapid mod de a fotografia pacientii: fotografiere automata cu tehnologia ATBM, ghiduri de fotografie editabile incorporate.

7. Abilitatea de a crea o serie de fotografii inainte si dupa.

8. Software incorporat pentru evaluarea severitatii defectelor estetice (riduri, textura, vase de sange, melanina), evaluarea progresului imbunatatirilor.

9. Solutii de consultanta eficiente - editor de programari incorporat, designer de rapoarte, editor grafic pentru intocmirea planurilor de tratament.

10. Solutii in retea - puteti combina mai multe dispozitive FotoFinder, precum si dispozitive mobile (iPhone si iPad) intr-o singura retea pentru mai multe sarcini.

Ce posibilitati va ofera FotoFinder Studio?


FotoFinder Studio este utilizat oriunde este necesara o evaluare a aspectului si o analiza a modificarii acestuia.
Complexele FotoFinder Studio includ dispozitive pentru fotografiere, software si computere.
In functie de sarcini, exista mai multe solutii care va sunt oferite in medicina estetica: pentru analiza fetei si a zonei gatului, a intregului corp, pentru analize in flebologie, precum si studioul complex specializat de estetica, care combina imagistica digitala pentru medicina estetica, dermatoscopie si trihologie.

Principalele sarcini, pe care le efectueaza FotoFinder Studio


  • Crearea de fotografii „inainte si dupa” de o calitate impecabila, urmarirea dinamicii schimbarilor in aspect;
  • Consultarea pacientului, alegerea si numirea procedurilor, crearea unui plan de tratament;
  • Formarea propriului portofoliu securizat cu rezultatele procedurilor si interventiilor chirurgicale plastice efectuate;
  • Utilizarea inteligentei artificiale pentru a determina riscul de cancer de piele;
  • Examinarea globala a pielii si parului;
  • Cartografierea automata a intregului corp;
  • Videodermatoscopie digitala;
  • Inregistrarea analizelor in trihologie;
  • Teledermatologia mobila;

Cum se efectueaza examinarea?


creening FotoFinder Dermoscope Studio nu are contraindicatii. Este recomandat atat adultilor cat si copiilor. Pentru grupul de risc o data pe an, pentru toti ceilalti - o data la doi ani. Examinarea poate fi efectuata in orice moment si nu necesita nicio pregatire din partea clientului. De obicei, o examinare completa nu dureaza mai mult de o jumatate de ora.

Fotofinder Aesthetics


Complexul software si hardware FotoFinder Aesthetic Face este o solutie profesionala pentru imagistica digitala a suprafetei pielii din zona fetei si a gatului.
Aceasta solutie va permite sa evaluati rezultatele chirurgiei plastice faciale, procedurilor IPL, terapiei RF sau laser; eficacitatea administrarii preparatelor, precum si a oricaror alte proceduri care afecteaza culoarea, tonusul, textura pielii, forma si volumul in zona fetei si a gatului.
  • O fotografie a fetei in cinci proiectii standard dureaza doar cateva minute;

  • Puteti folosi ghiduri de fotografie incorporate, cum ar fi botox, intinerire cu laser, materiale de umplere, la fel puteti crea propriile ghiduri;

  • Calitatea impecabila a imaginilor de pe monitorul mare este impresionanta: nici o nuanta de aspect nu va fi ascunsa de privirea medicului si a pacientului;

  • Baza de date este organizata convenabil, constand din profiluri de pacienti cu fotografii localizate, rapoarte si planuri de tratament.
FotoFinder Aesthetics este modalitatea ideala de a va documenta procedura cu fotografii impecabile inainte si dupa. Imaginile impresionante sunt excelente pentru a demonstra progresul tratamentului si pentru a contribui la succesul procedurii.

Componentele sistemului


1. Aparat foto profesional. Aparatul foto realizeaza fotografii profesionale fara polarizare, precum si cu polarizare incrucisata si paralela. Datorita acestui fapt, puteti evita orice stralucire usoara si puteti crea o fotografie cu o afisare fiabila a pigmentarii, a modelului vascular, a neregularitatilor si ridurilor.

2. Stand pivotant. Suportul va permite sa rotiti camera la 180 de grade, de la stanga la dreapta si sa o setati in cinci pozitii diferite, pentru o analiza ideala a fetei - in profil, fata integrala, semiprofil, scalp, gat.

3. Butoane de reglare a zonei de lucru. Postul de lucru este usor reglabil in inaltime si fixat in orice pozitie pentru munca confortabila a personalului si a pacientilor in pozitie in picioare sau asezat.

4. Dermatoscop Medicam. Dermatoscopul video digital Medicam cu zoom optic de la 20x la 140x, cu focalizare automata si rezolutie Full HD, creeaza imagini macro de inalta calitate cu afisare detaliata a structurii pielii si parului in timpul dermatoscopiei de contact si fara contact.

5. Software de diagnosticare a leziunilor pigmentate. Programul Moleanalyzer Pro analizeaza neoplasmele pigmentate pentru displazie.

6. Software pentru analiza parului. Programul Trichoscale evalueaza calitativ si cantitativ parul si creeaza o trichograma vizuala detaliata.

Cerere de oferta FotoFinder Studio

Cere oferta

sau