Salt la continut

FotoFinder Handyscope

"dermatoscopul unic pentru telefonul mobil"


FotoFinder Handyscope este primul dispozitiv digital de dermatoscopie din lume pentru diagnosticarea cancerului de piele și analiza parului, care este conectat la dispozitivele mobile iOS si Android.
FotoFinder Handyscope este un dispozitiv complet autonom, usor transportabil care va permite sa efectuati examinarea pielii oriunde si in orice conditii.

Cum functioneaza FotoFinder Handyscope?


Spre deosebire de multe dermatoscoape conventionale, FotoFinder Handyscope se conecteaza la camera unui dispozitiv mobil si foloseste un software specializat, care include evaluarea neoplasmelor cu ajutorul inteligentei artificiale, serviciile de analiza a datelor clinice si serviciile de stocare securizata a imaginilor dermatoscopice.

Ce avantaje iti ofera FotoFinder Handyscope?


Comunicarea cu alti specialisti in domeniu din intreaga lume
Cu o singura atingere a ecranului, trimiteti fotografii cu neoplasme prin e-mail, impartasiti cazuri clinice cu colegii si specialistii autorizati din mediul dumneavoastra profesional.
De asemenea, incarcand fotografii cu leziuni suspecte in FotoFinder Hub, puteti obtine opinii de la expertii dermatologi din intreaga lume.

Captura usoara a imaginii


Capturarea imaginilor este posibila imediat dupa pornirea aplicatiei.
Toate fotografiile sunt stocate in aplicatie si protejate prin parole.
Imaginile sunt focalizate automat si sunt foarte clare.
Rigla suplimentara de pe ecran, faciliteaza determinarea dimensiunii leziunilor.
Cu o singura atingere puteti capta o zona a pielii si examina in detaliu pe tot ecranul.

Criptare si protectia datelor

Toate caracteristicile majore de securitate si confidentialitate sunt utilizate in aplicatia Handyscope Pro. Datele sunt criptate si protejate cu parole. Imaginile, precum si datele pacientului, comentariile si localizarea sunt disponibile numai in aplicatia Handyscope Pro. In loc de numele pacientilor, puteti utiliza numere de identificare pentru a ascunde informatiile personale.

Depozitare convenabila pentru o perioada indelungata

Pentru stocare pe termen lung, puteti incarca imaginile din FotoFinder Handyscope, in spatiul de stocare web personal al FotoFinder Hub. Este un hub de stocare in cloud, care va permite sa va gestionati fotografiile si sa afisati rezultatele pacientilor potriviti pe telefon, atunci cand este necesar.

Aplicatia Handyscope Pro


Aplicatia Handyscope Pro functioneaza pe dispozitivele mobile iOS si Android. Aplicatia include functii precum captarea si etichetarea imaginilor dermatoscopice, stocarea datelor si sincronizarea cu serviciul cloud FotoFinder Hub, evaluarea prin inteligenta artificiala a neoplasmelor si serviciul de a doua opinie. Acum toate imaginile pe care le faceti si datele pacientului sunt stocate convenabil intr-un singur loc, iar abilitatile dumneavoastra profesionale in determinarea riscului de neoplasme va creste semnificativ.

Punctele forte ale dispozitivului FotoFinder Handyscope


1. Design si functionalitate

Inginerii FotoFinder au avut in plan sa faca mai mult decat pur si simplu sa ataseze un obiectiv la telefonul mobil. Ei au dorit sa creeze cea mai buna solutie de dermatoscopie bazata pe cele mai avansate smartphone-uri si sa-si doteze produsul cu un design si functionalitate performanta..
FotoFinder Handyscope captiveaza prin marginile sale netede, materialul elegant al corpului si culoarea neagra combinata cu aluminiu periat.

2. Corp comod si glisant

Un mecanism simplu ce asigura conectarea rapida si contactul strans al opticii Handyscope cu camera telefonului.
Sistemul de lentile este centrat strict, vizavi de camera, astfel incat imaginile sa fie de cea mai buna calitate.
O functie speciala va permite sa va incarcati telefonul chiar si in timpul unei examinari.
Carcasa handyscope va protejeaza perfect dispozitivul si nu il poate deteriora, deoarece nu foloseste suporturi speciale atunci cand il conectati.

3. Sistem sofisticat de lentile

In timp ce majoritatea dermatoscoapelor de buzunar sunt proiectate ca o simpla lupa, FotoFinder Handyscope are un sistem optic avansat cu mai multe lentile. Acest lucru mentine zoom-ul si focalizarea automata a camerei telefonului pana la zoom optic de 20X. Aceste zoom-uri optice ofera imagini clare, mentinand in acelasi timp o distanta fixa ​​fata de piele si garantand o calitate ridicata a imaginii in orice moment. Partea frontala a sistemului optic poate fi inlocuita cu usurinta.

4. TwinLight pentru imersiune si polarizare

Datorita sistemului unic TwinLight de 6 LED-uri polarizate si 6 LED-uri albe, noul Handyscope combina avantajele dermatoscopiei cu polarizare incrucisata si prin imersie. Pentru o simplitate maxima, se foloseste un buton pentru a porni, iar comutatorul va permite sa schimbati rapid intre lumina polarizata incrucisata si cea alba pentru studiile de imersiune. Indicatorul LED de pe carcasa va arata in mod constant in ce mod lucrati.

5. Fotografiere de contact si fara contact

Handyscope ofera cea mai buna vedere a leziunilor cutanate cu imagini de contact si fara contact. Pur si simplu desurubati geamul frontal al lentilei, inlocuiti-l cu un inel deschis si sunteti gata sa captati imagini cu polarizare incrucisata fara contact cu pielea.

6. Timp de lucru indelungat cu LED

Handyscope este alimentat de o baterie reincarcabila incorporata de 2400 mAh, care ofera LED-urilor pana la 8 ore de functionare continua. Bateria poate fi incarcata cu un cablu USB standard. Handyscope-ul anunta cand este timpul sa va incarcati: de indata ce nivelul bateriei scade sub 25%, LED-ul de alarma va deveni galben.

Cerere de oferta FotoFinder Handyscope

Cere oferta

sau