Salt la continut

Fotofinder ATBM Master


Cea mai noua tehnologie pentru medicii dermatologi


Acum e disponibila depistarea cancerului de piele inca de cand se schimba structura celulara a pielii. ATBM Master este cea mai noua tehnologie care efectueaza dermatoscopia totala a corpului in timp record. ATBM Master permite depistarea cea mai precoce a melanomului prin cartografierea pielii. Aparatul este dotat cu camera ultra performanta care analizeaza structura pielii si depisteaza toate leziunile cutanate in timp scurt si cu ultraprecizie. Mai mult, ATBM Master analizeaza structura, forma, textura leziunilor problematice si le clasifica in functie de anumite criterii.

De ce sa ai ATBM Master in clinica ta?


1. ATBM Master este un aparat indispensabil pentru dermatologi. Acesta face cartografierea pielii fiecarui client in parte, memoreaza informatia si prezinta care sunt cele mai periculoase leziuni.
2. Este dotat cu camera full HD Medicam 1000s ceea ce permite practic sa faci o calatorie in structura celulei
3. Aparatul este mobil, deci il puteti deplasa in orice directie. Mai mult, el asigura distanta optima intre medic si pacient, ceea ce respecta normele legate de Covid-19.
4. Este complet automat, nu trebuie sa-l supravegheati sau regula constant. Trebuie doar sa setati anumiti parametri si acesta va efectua munca in locul dumneavoastra.
5. Este comod pentru clienti. Analiza nu necesita metode invazive si nici nu este dureroasa, dar nici nu necesita pregatire speciala. Aparatul doar scaneaza pielea corpului din pozitii diferite.
6. ATBM Master se gandeste si la confortul dermatologilor. Dermatoscopia se face rapid si calitativ, fara sa fie nevoie de biopsii sau analize suplimentare.

Ce este ATBM Master?


ATBM Master este o tehnologie moderna dezvoltata de cei de la Fotofinder. Acesta este creat special sa detecteze la timp dezvoltarea cancerului pentru o tratare eficienta. Dotat cu camera Canon, poate mari imaginea pana la nivel celular si arata care sunt cele mai periculoase schimbari. Cu ajutorul softurilor performante Mozaic View, Body Scan si Moleanalyzer acesta face analiza si cartografierea cu o exactitate si viteza foarte mare. Aparatul permite salvarea informatiei despre fiecare client si la urmatoarea analiza compara cartografierele pentru a vedea schimbarile noi. Aparatul este compatibil si cu modulele pentru tricologie, estetica si psoriazis, analizand leziunile problematice.

Camera ultra performanta combinata cu Mozaic View


Pentru a atinge aceasta performanta, ATBM Master dispune de o camera Canon de 50.3 Megapixeli si cu un software Mozaic View, care sa proceseze si analizeze aceste imagini. Mozaic View permite depistarea celor mai periculoase forme de cancer inca din etape incipiente. Software-ul identifica modificarile pigmentului din alunite pentru a observa evolutia patologica a acestor elemente. Mai mult, videodermatoscopul Medicam, cu care este dotat ATBM Master, are capacitatea de a mari imaginea de 400 de ori, ceea ce permite medicului sa analizeze structura pielii la nivel celular.

BodyScan - cartografiere detaliata a pielii


ATBM Master detine o sistema inteligenta care este capabila sa efectueze cartografierea corporala, sa analizeze evolutia leziunilor si sa le ordoneze in functie de anumite criterii. Functia BodyScan, analizeaza inclusiv forma, culoarea si textura oricarei modificari. Astfel, medicii pot vizualiza pielea cu o precizie si claritate fara precedent.

Moleanalyzer - un software unic


ATBM Master este dotat si cu Moleanalyzer, un software care permite calcularea scorului de risc pentru fiecare leziune pigmentara. Acesta lucreaza impreuna cu inteligenta artificiala a aparatului pentru ca sa invete in continuu si sa poata face analize performante. Datorita Moleanalyzer Pro, medicii pot sa analizeze si masoare structurile leziunilor si sa faca analiza comparativa a modificarilor la timp. Evaluarile se fac in baza unor parametri si mai mult, aparatul calculeaza scorul de risc pentru fiecare leziune problematica.

Cerere de oferta FotoFinder ATBM Master

Cere oferta

sau