Salt la continut

FILLMED Laboratories

"era imbatranirii pozitive"


Fillmed Laboratories este o companie franceza care livreaza solutii unice in medicina estetica. Cu o experienta de peste 30 de ani, compania are solutiile moderne si eficiente pentru toate tipurile de riduri si imbatranire.

Ce reprezinta FILLMED Laboratories?


FILLMED laboratories reprezinta o companie franceza ce ofera solutie imbatranirii si ridurilor cu ajutorul tehnologiei pe baza de acid hialuronic.
Datorita experientei pe care o are, compania este experta in anti-aging si ofera solutii de performanta inalta.

Tehnologia FILLMED este ideala pentru doctor si chirurgi ce activeaza in medicina estetica.FILLMED este pionier in directia de livrarea solutiilor de acid hialuronic in tratarea ridurilor, poli revitalizare si fotomodulatie.

Domeniile pe care le acopera compania in special sunt corectie, revitalizare, peelnguri si hidratarea tenului.

Avantaje ale utilizarii gamei produselor FILLMED:


  • Siguranta in produse
  • Rezultate profesionale si calitative
  • Spectru larg de produse
  • Experienta vasta a companiei

Ce experienta si expertiza detine FILLMED?

FILLMED este dedicata medicinii estetice inca din 1978. Michel Tordjman, un expert francez in domeniu estetic era pasionat indeosebi de biologia celulara si a fondat in 1978 laboratorul FILLMED. El a fost pionierul NCTF, New Cellular Treatment Factor, o solutie injectabila unica care corecteaza efectele imbatranirii pielii. Inovatiile pe care le-a adus Dr. Tordjman au fost proiectate in mod original ca sa ofere medicilor dermatologi si celor din sfera estetica, o serie de solutii unice si eficiente: peelinguri, injectii cu acid hialuronic si mezoterapie.

Deja in 2011, specialistii in frumusete au inceput sa puna in practica protocoalele in institutiile lor, bazate pe procedurile estetice, adica peelinguri si mezoterapia. În 2013 FILLMED a lansat o linie de produse pentru ingrijirea tenului, SKIN PERFUSION, linie specifica pentru completarea tratamentelor propuse.
n 2016 este lansat ART FILLER, o linie de 4 derma fillers care combina trei tipuri de acid hialuronic, potrivite tratamentului Haute Sculpture. Trei ani mai tarziu, FILLMED lanseaza NanoSoft, cel mai mic ac de pe piata care fac injectiile sa fie nedureroase iar in 2020 a fost lansata gama ART FILLER LIPS SOFT.

Cerere de oferta Fillmed Laboratories

Cere oferta

sau