Salt la continut

Perfectha

"Derma Fillerul care contureaza frumos liniile fetei"


Perfectha este un derma filler care umple liniile fine ale fetei si ridurile. Astfel, acesta completeaza volumul pierdut de varsta si face ca pielea sa arate tanara si naturala.

Ce este Perfectha si cum functioneaza?


Perfectha este un derma filler avansat, pe baza de acid hialuronic, care restaureaza volumul si umple pielea, corectand in asa mod ridurile si pliurile faciale.

Perfectha contine gel de acid hialuronic bifazic stabilizat non animal cu dimensiuni diferite ale particulelor pentru a trata diferite indicatii. Acesta se descurca cu depresiuni de la moderate pana la severe, in regiunea nazolabiala, obrajilor, buzelor. Drept rezultat pielea arata mai tanar, natural si frumos.

Acidul hialuronic este absorbit complet de corp timp de cateva luni, iar rezultatele, in functie de tipul de filler, tin intre 4 si 12 luni.

Tipurile de filler-uri Perfectha:


I. Perfectha Fine: utilizat pentru liniile fine si ridurile superficiale. Perfectha Fine este injectata doar in primul strat al pielii, in derm, ca sa corecteze ridurile superficiale. De asemenea, poate corecta ridurile de la colturile ochiului si din jurul buzelor. Efectul sau dureaza de la patru pana la sase luni.

II. Perfectha Derm: utilizat pentru corectia si conturul moderat al fetei si buzelor. Perfectha Derm poate fi injectata in stratul de mijloc al pielii pentru a trata ridurile moderate si liniile incruntate. De asemenea poate corecta ridurile din jurul ochilor si sa adauge volum buzelor. Efectul Perfectha Derm tine de la 6 luni pana la 12 luni. Perfectha este aprobata oficial de MHRA in Marea Britanie si FDA in SUA si pentru restaurarea si/sau corectarea semnelor de pierdere a grasimii faciale.

III. Perfectha Deep: pentru ridurile profunde si augmentarea buzelor. Perfectha Deep poate fi injectata in cel mai profund strat al pielii pentru a trata cele mai profunde si vizibile riduri din zona nazolabiala, de la nas spre gura. Este utilizata cel mai des pentru conturul fetei si adaugarea volumului in obraji. De asemenea, poate fi folosita si ca potentator de buze si efectul tine de la 8 pana la 12 luni.

IV. Perfectha SubSkin: pentru cresterea volumului maxilarului, barbiei, obrajilor si intinerirea mainilor. Perfectha Subskin este aplicat prin injectie sau canula pentru tratarea depresiunilor foarte severe ale pielii si cicatricilor profunde ale tesuturilor. Efectul acesteia dureaza de la 12 pana la 18 luni.

V. Perfectha Complement: folosit in dermul superficial. Perfectha Complement este injectat in dermul superficial si functioneaza cu efect antirid si in peelingurile faciale. Efectul sau tine de la 4 pana la 6 luni.

De ce sa optezi pentru Perfectha?

1. Se potriveste de minune atat barbatilor cat si femeilor,
2. Restaureaza volumul pielii cu o doza minima,
3. Sigur, aprobat de teste oficiale.

Cerere de oferta Perfectha

Cere oferta

sau