Salt la continut

Maili

"Fillerul care reda increderea in sine"


Maili este un filler care completeaza volumul ridurilor dintr-o singura sedinta. Acesta reda aspectul fresh si tanar al pielii, conturand frumos liniile fetei. Este un filler cu acid hialuronic conceput pentru a intoarce timpul inapoi cu usurinta. Formula sa avansata permite ca rezultatul sa fie calitativ si de lunga durata.

Ce este Maili si cum functioneaza?


Maili este un filler pe baza de acid hialuronic care ajuta la restabilirea volumului pierdut, la redefinirea conturului fetei si la atenuarea liniilor fine si a ridurilor. Tehnologia sa avansata care sta la baza permite pielii sa fie flexibila in miscare, fara ca clientul sa simta vreo constrangere. Compozitia filerului este moale si supla. Aceasta metoda invaziva se descurca cu succes in:
  • pierderea volumului (in obraji sau tample)
  • pielea din jurul maxilarului si obrajilor
  • cearcanele de sub ochi
  • pliurile nazolabiale
  • buzele subtiri sau neuniforme
  • ridurile din jurul gurii
  • ridurile din jurul ochilor

Dupa injectarea produsului in punctele strategice, pielea devine mai fina, mai moale si mai plina. De asemenea, produsul contine putini radicali liberi, asa ca este descompus in piele foarte lent. Acesta este motivul pentru care promite rezultate mai durabile. Rezultatele apar imediat dupa procedura si se mentin circa 1 an si mai mult.

De ce sa alegi Maili?


1. Ofera rezultat precis si exact. Zona dorita poate fi sculptata exact asa cum iti doresti, fara sa-ti faci griji.

2. Ajuta la restabilirea naturala a volumului fetei. Reda contur liniilor fetei si completeaza ridurile.

3. Are o compozitie supla si moale, ceea ce face ca clientul sa simta foarte putin disconfort si sa aiba luxul tuturor miscarilor fara constrangeri.

4. Sculpteaza orice zona dorita, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Cerere de oferta Maili

Cere oferta

sau