Salt la continut

Ellanse

"filler care promoveaza naturaletea"


Ellanse este primul si unicul derma filler care actioneaza ca un biostimulator al colagenului, ale carui efecte tin de la 2 pana la 5 ani. Fillerul este folosit pentru volumizare, corectie, contur si sculptare.

Ce este si cum functioneaza Ellanse?


Ellanse este un filler care actioneaza rapid in biostimularea colagenului, ce este injectat in piele, adaugand de asemenea volumul dorit. Acesta este un produs non animal, nonbacterial si non-uman, este un biostimulator natural.

Ellanse este facut din policaprolactona si este un polymer total bioresorbabil, pentru ca sa ofere un potential maxim in modelare, mai ales si datorita vascozitatii sale optime, elasticitatii unice si omogenitatii uniforme.
Directiile in care este utilizat Ellanse sunt corectia ridurilor, volumizare, contur si sculptare. Fillerul este indicat sa fie injectat in dermul profund si in subdermul profund.

Rezultatele se vad imediat si dureaza in timp datorita secretiei de colagen ce are loc. Produsul este ideal pentru rezultatele naturale, care rezista in timp. Acesta corecteaza cu succes cicatricile profunde, lasate de acnee, pete solare, riduri din zona nasului si gurii, ochilor.
Are o biocompatibilitate optima, datorita microsferelor sferice foarte netede. Este previzibil, controlat si are bio resorbtie reglabila, cu un profil de siguranta excelent. Procedura de tratament poate dura de la 10 pana la 15 minute si lasa efecte adverse foarte putine.

De ce sa alegi Ellanse?


1. Este diferit de un filler obisnuit. Acesta nu umple doar volumul, ci stimuleaza pe termen lung secretia propria de colagen.

2. Efectele sale sunt sigure si sunt durabile in timp, circa 2-4 ani.

3. Este sigur, lasa putine reactii adverse si este testat oficial.

4. Compatibil atat pentru femei cat si pentru barbati.

Cerere de oferta Ellanse

Cere oferta

sau