Salt la continut

InMode EmbraceRF


"Aparat profesional pentru estetica faciala!"


EmbraceRF este o platforma de lucru medical-estetica, care utilizeaza tehnologia RFAL pentru a oferi rezultate excelente fara interventii chirurgicale invazive. Este folosit pentru remodelarea adipoasa subdermala si intarirea pielii. Tratamentul cu EmbraceRF este mai putin invaziv si are mai putin timp de nefunctionare decat procedurile chirurgicale. Aceasta procedura este potrivita pentru pacientii care prefera tratamente mai putin invazive pentru conturarea fetei si intarirea pielii. Platforma de lucru estetica vine in kit cu trei aplicatori utilizati pentru diferite tratamente.

Top 10 motive de ce ai nevoie de aparatul EmbraceRF in clinica dvs.?


1. Nu efectueaza incizii.
2. Poate fi efectuat sub anestezie locala.
3. Procedura nu necesita un timp de pauza indelungata.
4. Rezultate consistente.
5. Conturare faciala superioara cu rezultate semnificative.
6. Tratament uniform.
7. Tehnologie ultramoderna.
8. Autorizat de FDA.
9. Design adaptabil pentru tratamentul superficial si profund al intregului derm.
10. Aplicatoare ultramoderne cu eficienta crescuta

Cum functioneaza EmbraceRF?


Aparatul inovativ EmbraceRF combina doua tehnologii, FaceTite si Morpheus8, pentru a contura fata si gatul prin remodelare adipoasa. Folosind lipoliza asistata de radiofrecventa, FaceTite dizolva simultan grasimea si intareste pielea. Caldura interna prin radiofrecventa imbunatateste tonusul si laxitatea pielii – acesta se realizeaza prin plasarea unei sonde pe suprafata pielii pentru a transmite energie in tesuturi. Folosind incizii foarte mici si bine ascunse. Aplicatorul foloseste caldura externa cu radiofrecventa, care contribuie la modelarea zonelor problematice faciale si a reda aspectul dorit pacientului.

EmbraceRF - functionalitate si caracteristici


Aplicatorul AccuTite - AccuTite se bazeaza pe tehnologia RFAL, care ofera incalzire de precizie pentru a remodela tesutul adipos. Acest aplicator trateaza zonele problematice precum fata si gatul, astfel pacientul dupa efectuarea proceduriii va obesrva imbunatatirea estetica a gusei duble sau a eliminarii garsimii din aceste zone.

Aplicatorul FaceTite - este o solutie de conturare minim invaziva pentru fata si zonele mici ale corpului, tratament sigur si eficient, care ofera pacientilor modificari estetice semnificative. FaceTite este alimentat de tehnologia RFAL de remodelare tridimensionala a tesutului. Cea mai noua tehnologie dupa facelift. Protectiile incorporate, inclusiv masurarea in timp real a temperaturii pielii si a grasimii, monitorizarea impedantelor, intreruperea puterii si feedback-ul audibil, ajuta la sporirea sigurantei pacientului in timpul sedintei de tratament.

Aplicatorul se recomanda tratamentului:
  • Facial – frunte, periorbital, foldul nazolabial, fata inferioara, gat.
  • Corporal – axila, bratele superioare, mainile, abdomen, coapse interioare, genunchi.

Tehnologiile de tratament inovatoare utilizate de EmbraceRF


Platforma medical estetica foloseste tehnologia RFAL pentru a strange pielea si a reduce grasimea in zonele tratate. RFAL sau tehnologia de lipoliza asistata de radiofrecventa ofera rezultate fara riscurile procedurilor chirurgicale. Aplicatoarele EmbraceRF sunt proiectate pentru a furniza radiofrecventa sub si deasupra pielii. Se fac trei mici incizii pe piele pentru a introduce sonda. Energia cu radiofrecventa incalzeste eficient pielea cuprinsa intre cele doua sonde. Asigura o reducere eficienta a grasimilor in timp ce iti strange pielea. Acest lucru reduce lasarea si alte semne de imbatranire a pielii, cum ar fi liniile fine si ridurile. EmbraceRF poate remodela stratul adipos subdermal, deoarece determina lichefierea celulelor adipoase. Zonele tratate vor arata mai subtiri, mai stranse si mai definite dupa procedura.

EmbraceRF - masuri de siguranta


EmbraceRF by INMODE este o optiune populara pentru pacientii care doresc sa obtina efectul de rejuvenare intr-un termen rapid. Platforma medical estetica ofera mai multe aplicatoare pentru diferite tratamente. Vine cu o functie de citire a temperaturii in timp real, care permite medicilor esteticieni sa monitorizeze temperatura pielii si a straturilor de grasime. Acest lucru previne supraincalzirea in timpul tratamentului, astfel incat pacientii sa simta o stare de confort in timpul tratamentului. Are de asemenea, o monitorizare a impedantei si o intrerupere a alimentarii. Cand temperatura depaseste nivelul optim, alimentarea se opreste automat. Aceste caracteristici de siguranta previn riscurile de deteriorare si efectele secundare, asigurand in acelasi timp eficienta tratamentelor.

Cerere de oferta EmbraceRF

Cere oferta

sau