Salt la continut

Elysion Pro

"cel mai cunoscut si eficient aparat profesional de epilare definitiva cu laser"


Elysion Pro este un aparat profesional de epilare definitiva cu laser, care functioneaza pe principiul fototermolizei selective, care transmite energia laserului catre melanina, astfel distrugand foliculul fara a deteriora pielea.
Elysion Pro foloseste sistemul exclusiv de contact de racire a pielii Crystal Freeze, care mentine o temperatura constanta de 4-6 ºC pe suprafata de lucru, creand o senzatie placuta pielii in timpul epilarii. Aparatul este potrivit pentru toate fototipurile de piele, inclusiv pentru pielea bronzata.

10 avantaje ale tehnologiei Elysion Pro

1. Tratament rapid, cu rezultate garantate;
2. Functioneaza perfect pe orice zona a corpului;
3. Laser cu o putere mare;
4. Siguranta si confort maxim;
5. Sistem de racire pentru tratament confortabil;
6. Aparat intuitiv, usor de folosit;
7. 4 lungimi de unda, ceea ce permite sa tratati pielea cu orice fototip;
8. Profitabilitate ridicata;
9. Tratament potrivit in orice perioada a anului;
10. Certificat Medical European.

Cum functioneaza Elysion Pro?


Elysion Pro functioneaza pe principiul fototermolizei selective, ajungand la temperaturi extreme de mari, astfel distrugand foliculul, fara sa afecteze tesutul din jur.
Cu o putere de 2000 W si lungimi de unda multiple (755 nm, 810 nm, 940 nm si 1060 nm), Elysion Pro va permite sa tratati toate tipurile de fototipuri de piele si toate tipurile de par pe tot parcursul anului.

4 Diverse lungimi de unda intr-un singur dispozitiv


Determinarea corecta a fototipului pielii este unul dintre cei mai importanti factori pentru obtinerea celor mai bune rezultate cu un numar minim de sedinte. Exista sase fototipuri diferite pe scara Fitzpatrick (I-VI). Cea mai deschisa piele are cea mai buna capacitate de a absorbi mai multa energie, cu cel mai mic risc de efecte nedorite, in timp ce fototipurile de piele mai inchisa sunt cele mai restrictive pentru anumite tipuri de radiatii.

De aceea, Elysion Pro a fost conceput ca o platforma de lucru care va permite sa selectati diferite lungimi de unda intr-un singur dispozitiv, oferind versatilitatea si precizia de care aveti nevoie.
Elysion Pro este conceput pentru a lucra cu toate fototipurile de piele si toate tipurile de par, cu o eficienta egala de la prima pana la ultima sedinta.
1. 755nm: Eficient pe pielea deschisa la culoare, indeparteaza pentru totdeauna parul fin si mai putin pigmentat, inclusiv parul ramas de la sedintele anterioare.

2. 810nm: Creat pentru a functiona cu toate fototipurile de piele, precum si cu toate tipurile de par.

3. COMB (810 + 940 + 1060nm): garanteaza siguranta si eficienta maxima pentru fototipurile intunecate cu par puternic si gros.

Interfata usor utilizabila


Elysion Pro are o interfata extrem de usor de folosit, care ajuta la pregatirea mai usoara al terapeutului. Ambele sisteme de lucru, atat cel static cat si cel dinamic, adapteaza durata impulsului in functie de energia programata, fluenta in functie de tipul de piele.

Elysion Pro

Modul static si modul dinamic


Rata de repetare a pulsului de 3 Hz static si 15 Hz dinamic, combinata cu diferite dimensiuni de varf (10x10 si 18x10), fac ca Elysion Pro sa fie unul dintre cele mai rapide, mai sigure si mai eficiente lasere disponibile.
1. Modul dinamic - Singurul mod dinamic de pe piata cu impulsuri ultra scurte - 3ms - care minimalizeaza durerea, oferind eficacitate maxima pe parul subtire chiar de la prima sesiune.

2. Modul static - Permite lucrul rapid prin aplicarea unor cantitati mari de energie per lovitura, chiar si cu impulsuri scurte. Eficacitate maxima la viteza maxima.

Dioda Laser Elysion Pro

Rezultate maxime la fiecare puls


Laserul cu dioda, a fost dezvoltat de departamentul de cercetare si dezvoltare al Cocoon Medical, pentru a face epilarea mai eficienta decat oricand.
Pentru a obtine moartea celulelor care genereaza cresterea parului, laserul cu dioda Elysion Pro furnizeaza energie prin impulsuri ultrascurte, datorita carora chiar si parul subtire si usor este indepartat fara a incalzi tesutul din jur.

Crystal Freeze

Sistem de Racire in timpul Tratamentului


„Crystal Freeze” este sistem de racire pornit din varful aplicatorului, care protejeaza pielea si ii ofera o senzatie de confort. Acest sistem unic actioneaza prin mentinerea unei temperaturi constante de 5°C pe varful aplicatorului, indiferent de timpul de utilizare, temperatura incaperii sau a pielii.

Cerere de oferta Elysion Pro

Cere oferta

sau