Salt la continut

Tehnologia Elos

"o multitudine de servicii intr-un singur aparat"


Tehnologia Elos este prima tehnologie pe piata care combina lumina optica si radiofrecventa bipolara pentru un efect mai pronuntat si sanatos. Elos se descurca de minune in mai multe directii: restabilirea elasticitatii pielii, tratamentul petelor pigmentare, epilarea definitiva, tratamentul acneei si in tratamentul venelor faciale si ale picioarelor.

Ce este tehnologia Elos?


Tehnologia Elos este utilizata in medicina estetica si foloseste lumina optica si radiofrecventa bipolara. Dezvoltarea acestei tehnologii a inceput inca in 1991, cand fizicianul Dr. Shimon Eckhouse a inventat lumina intens pulsata.
Acesta era un progres semnificativ fata de lazerele conventionale. Cativa ani mai tarziu, in 2000, un alt fizician a combinat munca facuta anterior de expert si a scos la iveala un produs nou. Acesta a combinat lumina intens pulsata cu radiofrecventa bipolara pentru ca sa creeze sinergie electro-optica. Sinergia electro-optica are un impact dermal mai mare si protejeaza mai bine tegumentele.

Cum functioneaza aceasta tehnologie?


La prima etapa are loc contactul cu pielea si aplicatorul incepe racirea. Energia penetreaza tesutul tinta pentru a actiona conform scopului, in timp ce tegumentele sunt protejate. Apoi, la a doua etapa, energia optica pre-incalzeste tesutul tinta, pentru ca acest tip de energie este rapid absorbita de tesuturi si efectul ei este unul termic. Apoi energia de tip radiofrecventa bipolara patrunde in tesuturi si creeaza o sinergie cu cea optica. Sistemul ofera mecanism de siguranta care monitorizeaza impactul energetic asupra tesutului in timp real.

Directiile de aplicare ale Elos:


1. Restabilirea elasticitatii pielii - Tratamentele obisnuite pentru reducerea ridurilor sunt deseori costisitoare, invazive, dureroase si dureaza mult in timp. Astfel, ele pot prezenta uneori un disconfort pentru clienti. Elos face aceste proceduri in termeni mai calitativi si mai rapizi. Acesta stimuleaza producerea de colagen in zonele tinta. In asa mod, ridurile sunt tratate, linia fetei devine mult mai conturata, iar pielea mai elastica, mai tanara, mai uniforma si mai neteda.

2. Tratamentul petelor de pe tegumente - Tratamentul cu Elos este destinat sa actioneze precis asupra tegumentelor fetei. Acesta va stimula cu succes intinerirea pielii si stimularea de colagen nou. Petele pigmentare sunt mai usor si mai eficient de tratat acum cu Elos.

3. Inlaturarea permanenta a parului - Elos este singura tehnologie care foloseste ambele tipuri de energie pentru indepartarea parului. Doar acest tip de tehnologie indeparteaza parul mai deschis la culoare, pe toate tipurile de piele. Este comod de utilizat in toate zonele dorite.

4. Tratamentul acneei - Tratamentul acneei este provocator de multe ori. Elos ajuta medicul in acest aspect. Tehnologia patrunde eficient in piele, distruge bacteriile si reduce secretia excesiva de sebum. Mai mult, este redusa acneea activa si timpul de vindecare dupa acnee este considerabil mai scurt.

5. Tratamentul venelor faciale si ale picioarelor - Acesta tinteste si incalzeste in mod precis zona dorita, dar protejeaza in acelasi timp tegumentele din jur.

Avantajele tehnologiei Elos:


  • Tehnologie sigura, non-invaziva care protejeaza tegumentele.
  • Tratamentele sunt mai rapide si mai eficiente datorita sinergiei dintre cele doua energii.
  • Unica tehnologie ce foloseste lumina optica si radiofrecventa bipolara.
  • Aplicabil in mai multe tratamente din medicina estetica.

Cerere de oferta Elos

Cere oferta

sau