Salt la continut

Eliminarea Tatuajelor


Indepartarea tatuajelor permanente pare un mister pentru unii pacienti, insa aceasta procedura este cat se poate de accesibila si realizabila la cabinetele de medicina estetica. Cu ajutorul aparatelor de medicina estetica performante, medicii esteticieni pot elimina cerneala nedorita de pe orice tip de piele. Vrei sa stii cum sa iti ajuti pacientii sa scape de tatuajele nedorite? Afla raspunsul de la Meddev!

Ce presupune procedura de eliminare a tatuajului cu laser?


In timpul procedurii de eliminare a tatuajului cu laser practicianul ghideaza aplicatorul pe suprafata pielii unde se afla tatuajul. Spre deosebire de un laser mic care produce impulsuri ultrascurte, laserul profesional de eliminare a tatuajelor emana pulsuri puternice de energie, aceste impulsuri de energie penetreaza pielea si absorb cerneala. In rezultat, particulele de cerneala absorb energia, se incalzesc si se sparg in fragmente mici.

Peste cateva saptamani de la realizarea procedurii, sistemul imun al pacientului va indeparta particulele de cerneala a tatuajului de pe piele in mod natural. Pielea unde a fost pozitionat tatuajul se va lumina. In dependenta de marimea tatuajului, timpul aplicarii si fototipului de piele tratamentul de eliminare a tatuajului variaza de la una sau mai multe sedinte cu laser pentru o inlaturarea definitiva.

Ce echipamente de inlaturare a tatuajelor iti propune Meddev?


Tatuajele variaza de la tatuaje colorate de dimensiuni mari pana la tatuaje simpliste de dimensiuni mici, in practica ta de medic estetician trebuie sa fii pregatit de orice, astfel aparatele cu laser de la Meddev sunt gata sa te asiste in orice provocare. Majoritatea echipamentelor de eliminare a tatuajelor nedorite provin de la producatorul Candela Medical - brand binecunoscut la nivel global pentru versatilitate, confort si eficienta in practica de lucru.

Picoway - PicoWay este un laser cu putere mare de impulsuri ultrascurte care sparge cerneala tatuajului, dar lasa intact stratul exterior al pielii. Laserul PicoWay trateaza o gama variata de tatuaje pentru o varietate larga de fototipuri de piele. Pe parcursul unei serii de tratamente scurte, laserul PicoWay poate elimina majoritatea tatuajelor. Laserul PicoWay este versatil folosit si in tratamentul cicatriciilor acneice, ridurilor si zonelor intunecate de pe fata si corp.

Alex TriVantage - Candela Alex TriVantage este la fel de eficeint in indepartarea tatuajelor si leziunile pigmentate. Platforma laser opereaza cu laser Alexandrit cu comutare Q de 755 nm pe langa un laser Nd:YAG cu comutare Q de 1064 nm si 532 nm, oferind in practica de medicina estetica o versatilitate de lucru maxima.

Gentle Pro Series (Gentle Lase Pro, Gentle Yag Pro, Gentle Max Pro) - Aceasta serie de laser este una dintre cele mai solicitate pe piata, a foloseste tehnologia Alexandrite GentleMax Pro 755 nm, eficienta in indepartarea firelor de par nedorite, cat si a tatuajelor.

Cerere de oferta Eliminare Tatuaje

Cere oferta

sau