Salt la continut

Diminuarea Celulitei


Potrivit unui sondaj realizat de Endo Aesthetics, 60% la suta din femei se simt complexate din cauza celulitei corporale. Celulita corporala este o afectiune des intalnita in randul femeilor, dar odata cu aparitia tehnologiilor moderne, imbunatatirea obiceiurilor alimentare si practicarea sportului aceasta poate fi minimalizata si prevenita. Vrei sa stii cum? Atunci citeste acest articol.

Ce este in realitate celulita?


Celulita este o afectiune a pielii foarte frecventa, inofensiva, care provoaca fisuri si gropite pe coapse, solduri, fese si abdomen. Celulita este cea mai raspandita la femei. Pentru multe femei aceasta conditie provoaca o stare de neincredere in sine, acestea apeland la creme si cure de slabire exagerate, adesea nesanatoase pentru corp dar si starea de bine a femeiei.

Celulita poate fi prevenita si prin cai medicale, prin tratamente de medicina estetica. Aparatele de la Meddev sunt inzestrate cu tehnologii cu ultrasunet si radiofrecventa concepute pentru practica medicilor esteticieni in prevenirea si minimizarea celulitei corporale.

Cum functioneaza tratamentul pentru diminuarea celulitei cu aparatele de la Meddev?


Tratament cu Radiofrecventa (RF) - Tratamentul cu radiofrecventa a pielii diminueaza aspectul celulitei. Tratamentul pielii cu radiofrecventa presupune utilizarea unui aplicator de tratament special, care se pozitioneaza pe pielea pacientului. Aplicatorul transmite energia RF pe piele si incalzeste stratul interior al pielii. In timpul procedurii, stratul exterior al pielii este racit continuu. In rezultat, aspectul celulitei de sub piele se imbunatateste.

Tratamentul cu Ultrasunet (UA) - Tehnologia cu ultrasunete (UA) foloseste unde acustice pentru a incalzi tesutul, ducand la deteriorarea termica si necroza coagulativa care duce la reinnoirea elasticitatii pielii, tonifierea pielii si distrugerea celulitei.

3 motive de ce merita sa alegi aparatele de la Meddev pentru diminuarea celulitei corporale si faciale


1. Aparatele de la Meddev au tehnologii de radiofrecventa si ultrasunet care sunt cele mai folosite in aplicarea tratamentului anticelulitic, o astfel de achizitie va spori fluxul de clienti la salonul,clinica sau cabinetul dumneavoastra de medicina estetica.

2. Aparatele de la Meddev sunt bine cunoscute de clientii nostri ca achizitii de calitate, ce sunt folosite in practica medicilor esteticienii pe teremen lung. Meddev colaboreaza cu branduri de top internationale bine-cunoscute pe piata precum Candela si Cocoon Medical.

3. Aparatele sunt multifunctionale - acestea poti fi aplicate atat in tratamentul corporal cat si facial al celulitei de catre medicul estetician, astfel oferind medicului posibilitatea de a realiza tratamentul anticelulitic a pacientului cu doar un singur aparat.

Cerere de oferta Diminuare Celulita

Cere oferta

sau