Salt la continut

Dalyance

"doua tehnologii intr-un singur dispozitiv"


Dalyance este o platforma multifunctionala, care combina tehnologia radiofrecventei si al ultrasunetelor, potrivita pentru remodelarea corporala si tratamentele estetice faciale.

Dalyance a fost proiectat si fabricat de o echipa de specialisti inalt calificati.
Criteriile folosite in dezvoltarea acestui dispozitiv se bazeaza pe experienta echipei Cocoon Medical, in dezvoltarea tehnologiilor si dispozitivelor medicale non-invazive.

10 puncte forte ale tehnologiei Dalyance


1. Doua tehnologii intr-un singur aparat: radiofrecventa si ultrasunete.
2. 6 tipuri de aplicatori pentru un tratament complet.
3. Rezultate vizibile de la prima sedinta.
4. Zone multiple care pot fi tratate.
5. Proiectat si fabricat de o echipa de specialisti inalt calificata
6. Utilizarea masajului – un mod de tratament pentru elasticitatea pielii.
7. Ecran tactil si interfata intuitiva.
8. Tratamentele non-invazive si nedureroase.
9. Calitate garantata.
10. Usor de manevrat, transportat si utilizat.

Cum functioneaza Dalyance?


Aparatul Dalyance combina radiofrecventa si ultrasunetele intr-un singur dispozitiv.
Scopul radiofrecventei este de a imbunatati starea pielii si de a stimula formarea colagenului prin incalzirea tesutului adipos si a tesutului pielii prin difuzia caldurii.
Ultrasunetele formeaza microbule, care stocheaza o cantitate mare de energie. Acestea sunt capabile sa rupa membrana celulelor adipoase la contactul cu adipocitele fara a deteriora structurile adiacente si in acelasi timp mentinand integritatea sangelui si a sistemului limfatic, transformand grasimea dintr-o stare solida intr-o stare lichida, astfel incat sa fie eliminata prin sistemul limfatic.

Intinerirea faciala cu Dalyance


Tratamentul cu Dalyance este foarte eficient pentru intinerirea reala a pielii. Efectul anti-imbatranire al acestui tratament este vizibil chiar de la prima sedinta.

Rezultatele pe care Dalyance le ofera in tratamentele faciale sunt:
  • Piele intinerita;
  • Remodelarea conturului facial;
  • Elasticitatea pielii;
  • Reducerea pungilor;
  • Reducerea ridurilor si a liniilor de expresie.

Modelarea corporala cu Dalyance


CO2RE light este folosit pentru tratamentele cu Dalyance sunt non-invazive si nedureroase. Aceasta tehnologie inovatoare obtine rezultate vizibile chiar de la prima sedinta. Dalyance permite tratarea celulitei in toate etapele: edematoasa, adipoasa si fibroasa.

Dalyance ofera urmatoarele tratamente corporale:
Reducerea celulitei;
Tonifierea cutanata;
Imbunatatirea aspectului si a conturului pielii;
Remodelare corporala.

Aplicatori multipli pentru un tratament integral


Dalyance a fost conceput pentru a oferi ambele tipuri de tratament: facial si corporal. Astfel, echipamentul functioneaza cu diferiti aplicatori, care pot fi schimbati, usurand efortul si adapatandu-se cu usurinta la nevoile fiecarui client.

Aplicatori pentru rejuvenare faciala


Echipamentul are un aplicator facial cu un cap interschimbabil de 35 mm (monopolar si bipolar).

Aplicatori pentru remodelare corporala

Dalyance permite o remodelare corporala in 3 etape: drenajul, reducerea grasimii si tonifierea, permitand ca numarul de sesiuni sa fie adaptat dupa asteptarile clientului.
In plus, are un aplicator de masaj pentru a completa tratamentul si pentru a imbunatati rezultatele.
[nobr]
  • Aplicator cu 4 pini multipolari pentru corp: potriviti pentru drenarea tesutului favorizand eliminarea de lichide. Folosirea acestui tip de aplicator este recomandata inca de la prima sesiune. 

  • Aplicator cu 6 pini multipolari pentru corp: permit distrugerea tesutului adipos si ajuta la eliminarea grasimii localizate. Folosirea acestui aplicator este recomandata la mijlocul sesiunii de tratament.

  • Aplicator Monopolar: acest aplicator ajuta la tonifierea pielii si la obtinerea unui aspect elastic si neted. Folosirea acestui aplicator este recomandat la finalul sesiunii de tratament.

  • Aplicator concav cu ultrasunet: functioneaza prin distrugerea adipocitelor si favorizeaza reducerea tesutului adipos. Folosirea acestui aplicator este recomandata pentru a trata zonele cu tesut adipos la suprafata.

Cerere de oferta Dalyance

Cere oferta

sau