Salt la continut

Cooltech Define

"un aparat de ultima generatie de criolipoliza"


Cooltech Define este un dispozitiv exclusiv de criolipoliza, care distruge celulele adipoase prin intermediul aplicatorilor care ingheata zona ce urmeaza a fi prelucrata.
Cooltech Define permite sa utilizati patru aplicatori in acelasi timp ce garanteaza un rezultat vizibil. Tehnologia sa unica de congelare si racire a celulelor de grasimela 360º ofera rezultate majore, astfel incat fiecare pacient va dori sa efectueze acest tratament eficient, sigur si extrem de rentabil.

Cum functioneaza Cooltech Define?


Timpul unui tratament Cooltech Define dureaza de la 45 pana la 70 de minute si include urmatoarele etape:

1. Inghetarea celulelor adipoase. Aplicatorul special este folosit pentru aspirarea pielii, unde este prezenta grasimea subcutanata. Se raceste zona de la -5°C la -10°C, pentru a fi inghetate doar celulele adipoase.

2. Distrugerea celulelor adipoase. Aproximativ de la 10% pana la 30% din celulele adipoase congelate sunt inactivate si intra intr-o stare de moarte celulara.

3. Eliminarea celulelor adipoase. Celulele adipoase care au fost distruse in urma tratamentului cu ajutorul Cooltech Define, devin victime ale celulelor imune numite macrofage, care digera substantele straine din organism si sunt excretate din organism ca deseuri si eliminate prin sistemul limfatic.

4 zone pot fi tratate simultan


Cooltech, care este modelul anterior al Cooltech Define, poate trata pana la doua zone in acelasi timp, pe cand cu Cooltech Define modernizat are posibilitatea de a trata pana la patru zone in acelasi timp. Astfel, clientii vor putea avea rezultat mai rapid si o reducere in greutate vizibila, datorita celor 4 aplicatori intr-o durata mai scurta de timp.

In plus, Cooltech avea 6 tipuri de aplicatori, care puteau fi atasate la locul de tratament, insa la Cooltech Define, pe langa cele 6 tipuri de aplicatori folosite de Cooltech, au fost adaugate inca 3 cu forme si dimensiuni diferite: Oval Curved HP, Angled HP si Tiny Curved HP.

Prin urmare, numarul de aplicatori, care pot fi selectati in functie de locul de tratament si de cantitatea de grasime a crescut.

9 tipuri de aplicatori Cooltech Define


Cooltech Define are 9 tipuri de aplicatori, conceputi pentru a distruge tesutul adipos nedorit de pe diferite zone ale corpului.

1. Straight HP - trateaza suprafetele plate si zonele mari;

2. Double HP - dimensiunea mare permite tratarea unei zone mai mari;

3. Curved HP - trateaza suprafetele curbate si zonele medii cu laxitate ridicata;

4. Oval Curved HP - permite tratarea suprafetelor curbate, in zone mari cu laxitate medie;

5. Angled HP - ideal pentru tratarea zonei pubiane;

6. Tight HP - trateaza suprafetele plate si zonele medii cu laxitate ridicata;

7. Oval HP - interiorul si exteriorul coapselor;

8. Tiny HP - trateaza zonele mici, pe suprafete plate;

9. Tiny Curved HP - trateaza zonele mici, pe suprafete plate.

Cerere de oferta Cooltech Define

Cere oferta

sau