Salt la continut

Cooltech

"un nou concept de criolipoliza"


Cooltech este cel mai sigur dispozitiv pentru indepartarea non-invaziva, ireversibila a unei parti a tesutului adipos prin tehnologia performanta de criogenare.
Tehnologia criolipoliza fiind o procedura non-invaziva care nu necesita timp de recuperare. Pacientul poate reveni la viata de zi cu zi imediat dupa vizita la medic.

Punctele forte ale aparatului Cooltech


  • Ecran tactil si interfata intuitiva;
  • Introducerea parametrilor individuali pentru fiecare client;
  • Doi aplicatori de lucru cu parametri independenti;
  • Disponibilitatea de atasamente suplimentare pentru prelucrarea unei zone mici;
  • Capacitatea de a combina si regla frigul si vidul, de a elimina degeraturile;
  • Sistem de siguranta puternic in dispozitiv si in interiorul fiecarei piese de mana.

6 tipuri de aplicatori


Tratamentul Cooltech este conceput pentru a sculpta si remodela toate zonele corpului. Pentru a atinge acest scop este indicat sa lucrati cu diferiti aplicatori potriviti pe toate zonele corpului.

Aplicatorii folosesc un mecanism prin vacuum si ating o temperatura de inghetare de -8 grade celsius. Diferenta consta in cantitatea de tesut aspirat.

Cooltech permite folosirea a doi aplicatori concomitent optimizand durata de tratament si obtinerea de rezultate bune intr-un timp redus.

Punctele forte ale aparatului Cooltech


1. StraightHP - este indicat pentru persoanele cu exces de grasime care au pliuri cutanate mai mari de 35mm grasime. Actioneaza pe zonele corpului ca: abdomenul, interiorul si exteriorul feselor si a genunchilor.

2. Curved HP - este indicat pentru persoane slabe care au pliurile cutanate mai mici de 35 mm de grasime. Actioneaza pe zonele corpului ca soldurile si sub fese.

3. Double Hp – este conceputa pentru intreaga regiune abdominala (pliuri cu grosimea mai mare de 35 mm si pana la 19,8 cm lungime)

4. Tight HP - este indicat pentru pliurile cutanate mai mici de 35 mm grasime. Actioneaza pe zonele ca: abdomen, solduri si sub fese.

5. Tiny HP - indicat pentru zonele cu pliuri foarte mici si locuri greu accesibile precum axila, barbie dubla, genunchi si alte locuri (pliuri cu grosimea mai mica de 20 mm si pana la 6,9 cm lungime)

6. Oval HP - aplicatorul este proiectat pentru suprafete mari si zone dificile unde asezarea in vid este dificila. Ideal pentru picioare si brate (zone 10x14,2 cm). Aplicatorul are, in plus, o placa special conceputa pentru un acces mai bun la pliurile de grasime mici si dificile.

10 beneficii ale aparatului Cooltech


1. Nedureros, sigur, eficient.
2. Nu necesita pregatirea si reabilitarea pacientului.
3. Satisfactia procedurei este de peste 95%.
4. Ecran tactil si interfata intuitiva.
5. Setari personalizate pentru fiecare client.
6. Economisirea timpului procedural: tratarea a doua zone intr-o singura sesiune.
7. Disponibilitate de adaptoare pentru lucrul cu suprafete mici.
8. Compatibilitate cu toate procedurile de modelare a corpului.
9. Cost redus al consumabilelor.
10. Sistem de securitate in fiecare aplicator si in dispozitivul in sine.
Informatii cheie despre Cooltech
 • Cum functioneaza aparatul Cooltech?
  • Aplicatorul Cooltech atrage tesutul adipos printr-un efect de vacuum, ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia.
   Aceasta tehnica inovatoare este bazata pe racirea precisa si controlata a tesutului adipos, care duce la moartea fiziologica a unei parti a celulelor adipoase si la reducerea depozitelor de grasime nedorite cu 20-30% dupa prima procedura.
   Cooltech este singurul aparat care raceste pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut, reducand durerea simtita in timpul tratamentului, spre deosebire de celelalte aparate de criogenare existente pe piata, care ajung doar la -3 grade in 10 minute!
 • Pe ce zone de tratament se poate lucra cu Cooltech?
  • 1. Abdomen;
   2. Fese;
   3. Genunchi;
   4. Solduri;
   5. Coapse;
   6. Picioare;
   7. Barbie;
   8. Axila;
   9. Linia sutienului.
 • Cat de eficiente sunt tratamentele Cooltech?
  • Datorita criolipolizei, pana la 80% din tesutul adipos din zona afectata este distrus.
   Rezultatul criomodelarii poate fi comparat cu o liposuctie chirurgicala, insa procedura de criolipoliza este sigura, practic nedureroasa, exclude perioada de reabilitare si, cel mai important, nu are restrictii de varsta.
no pic

Cerere de oferta Cooltech

Cere oferta

sau