Salt la continut

Contoura


"Obtine conturul corpului perfect!"


Contoura este un aparat din medicina estetica folosit pentru procedurile de remodelare corporala. Aparatul este conceput in baza unor tehnologii multiple ultramoderne, care redau aspectul dorit pacientului.
Cu ajutorul Contoura de la Inmode se realizeaza tratamentul fara timp de recuperare pentru numeroase defecte corporale, inclusiv remodelarea corporala, diminuarea celulitei si tonifierea pielii.
Ca si alte sisteme InMode, Contoura permite folosirea mai multor aplicatori pentru a putea oferi tratamente personalizate in functie de necesitatile pacientului. Astfel, clinica dvs. va fi gata sa se acomodeze la oricare cerinte mentionate de pacient.

5 beneficii pe care le va aduce aparatului Contoura la clinica dumneavoastra!


1. Aparatul ofera tratament personalizat in functie de problemele pacientului dvs. - slabire localizata, tonifierea sau elasticizarea pielii.
2. Aparatul Contoura lucreaza eficient pentru a reduce grasimea din zonele tinta, imbunatatind in acelasi timp elasticitatea si fermitatea pielii.
3. Tratamentul cu aparatul Contoura ofera aceleasi rezultate ca si procedurile chirurgicale, dar fara timp de recuperare.
4. Pacientii pot observa rezultate fascinante dupa prima procedura.
5. Este o investitie de durata la clinica dvs., care va fi apreciata de clienti si vor reapela la serviciile clinicii dvs.

Cum functioneaza dispozitivul Contoura?


Contoura de la InMode foloseste radiofrecventa in calitate de tehnologie fundamentala pentru reducerea celulitei si remodelarea corporala. Tratamentele se realizeaza cu ajutorul aplicatorilor ce ofera un nivel superior de personalizare a tratamentelor, livrand energia termica pentru a reduce tesutul adipos si tipul de celulita in functie de pacient.
Aparatul Contoura functioneaza cu trei aplicatori speciali. Cei trei aplicatori ofera o varietate larga de posibilitati de tratament, combinand diverse tipuri de radiofrecvente. Aplicatorii Contoura sunt non-invazivi fiind destinati tratarii zonelor predispuse la celulita sau zonelor cu tesut adipos excesiv cu ajutorul undelor de radiofrecventa.

Particularitatile aplicatorilor Contoura


Aplicatorul BodyFX este o tehnologie non-invaziva, care reduce celulita si contureaza corpul. Se foloseste la lichidarea grasimii subiacente cu radiofrecventa stimuland contractarea tesutului.

Aplicatorul MiniFX are tehnologia de conturare si anti-celulita neinvaziva, care ofera o varietate de modalitati demonstrate clinic, care ajuta la tratarea tesutului gras din zonele mai mici cum ar fi gatul, bratele, genunchii.

Aplicatorul Plus este un aplicator cu incalzire subdermica neinvaziva, care stimuleaza tesutul subcutanat. Energia frecventei radio se deplaseaza uniform intre electrozi pentru a atinge o experienta termica confortabila, controlul temperaturii incorporat contribuie la atingerea unei temperaturi optime dovedite clinic.

Care sunt avantajele Contoura fata de alte modalitati non-invazive?


Liposuctia este o optiune populara, dar noul dispozitiv Contoura este, de asemenea, clasat in standardele de aur cand vine vorba de indepartarea celulelor adipoase pentru conturarea corpului si reducerea celulitei.
Cu toate acestea, nu toti pacientii au nevoie sau doresc tratamente de liposuctie, deoarece aceasta optiune de tratament eficienta, dar invaziva, are multe riscuri si timpi de nefunctionare. Cautarea unei alternative la liposuctie ne-a condus la mai multe dispozitive moderne, insa niciuna dintre ele nu combina reducerea grasimii cu strangerea sau netezirea tesuturilor. Cu aceste beneficii, Contoura este cu adevarat unic si reprezinta o modalitate excelenta de a trata zonele de grasime corporala.

Cerere de oferta Contura

Cere oferta

sau