Salt la continut

Cocoon Medical

"Inovatie pentru excelenta"


Cocoon Medical este o companie spaniola care aduce pe piata inovatia pentru ca tratamentele estetice sa devina excelente. Aceasta pune la dispozitia clientilor sai o multime de dispozitive ce asigura calitatea tratamentului in timp scurt.

Ce reprezinta Cocoon Medical?


Cocoon Medical este o companie spaniola, cu sediul la Barcelona, ce ofera tehnologie pentru medicina estetica la nivel inalt.

Tehnologia dezvoltata de ei este bazata pe echipament ce foloseste diferite tipuri de energii. Echipamentul construit de ei are drept scop satisfacerea nevoilor prioritare ale clientilor si pacientilor lor, in cel mai efectiv, sigur si profitabil tratament de pe piata.

Viziunea companiei este de a deveni un lider global in livrarea echipamentelor pentru medicina estetica ca sa schimbe viata clientilor sai si a pacientilor acestora.

Cum a inceput istoria companiei?


Compania s-a fondat in 2010, la Barcelona, pe baza principiilor fondatorului sau, Jose Antonio Sanchez. Acesta a este inca din 1974 un antreprenor vizionar cu experienta vasta in domeniul estetic. Apoi, compania si-a extins livrarea produselor pe piata internationala, cu acces direct in special la piata europeana. Acum, Cocoon Medical livreaza produse in peste 60 de tari si detine o retea tare vasta de distribuitori si in America Latina, Hong Kong, Statele Unite.

Ce produse livreaza Cocoon Medical?

COOLTECH: Instrument destinat tratarii celulitei din mai multe zone ale corpului prin intermediul unui sistem controlat de racire. Tratamentul cu acest instrument poate fi adaptat in mod individualizat oricarui client si oricarei zone a corpului.

CRYSTILE ADVANCED: Destinat conturarii liniilor corpului dupa acelasi principiu ca si COOLTECH. Tratamentul avansat cu cristale sunt total non-invazive si nu creeaza durere clientului. Mai mult, CRYSTILE ADVANCED ofera rezultate vizibile intr-un timp tare scurt.

DALYANCE: Solutia estetica care combina tehnologia cu frecventa radio si ultrasunet, indicata pentru body contouring si rejuvenare faciala.

ELYSION PRO: Platforma cu diode de laser este dezvoltata sa auba o putere maxima de 2000W si cateva lungimi de unda (755 nm, 810 nm, 940 nm si 1060 nm). ELYSION PRO face acum posibila tratarea tuturor tipurilor de piele in functie de fototip si orice tip de par, anul imprejur.

PRIMELASE EXCELLENCE: Este un laser cu diode cu putere ultra-inalta (pana la 4800W). Acesta ofera posibilitatea a 6 tipuri de tratamente pentru mai multe patologii: onicomicoza, leziuni vasculare si pigmentare, acnee, intinerire si epilare cu laser.

Cerere de oferta Cocoon Medical

Cere oferta

sau