Salt la continut

Clarity II - laser multifunctional cu doua lungimi de unda


Clarity II de la Lutronic este unul dintre cele mai versatile lasere cu lungime de unda dubla disponibile pe piata, folosit in practica zilnica de cei mai buni medici esteticieni din lume. Cu lungimile de unda ale laserului Alexandrite (755 nm) si Nd:Yag (1064 nm), medicii esteticieni pot efectua tratamente de indepartare a parului, indepartarea leziunilor usor pigmentate si efectuarea tratamentelor de intarire a pielii si a leziunilor vasculare.

10 beneficii pe care iti poate aduce laserul Clarity II


1. Trateaza intregul spectru de culori de par;
2. Tratamentele sunt confortabile si rapide;
3. Sunt necesare mai putine tratamente cu laser pentru a obtine rezultatele dorite;
4. Platforma laser versatila cu lungime de unda duala de 755/1064nm de mare putere;
5. Ofera o gama mai larga de parametri pentru eficacitate maxima si timp redus de tratament;
6. Are design ergonomic si inteligent;
7. Tehnologia IntelliTrak si Temperature Sensing pentru o acoperire mai rapida, eficienta si consecventa.
8. Aplicatorul avansat cu o functionare inteligenta si feedback;
9. Solutii intuitive avansate pentru tratamente cu volum mai mare;
10. Trateaza o gama larga de probleme dermatologice.

Ce probleme trateaza Clarity II?


Clarity II este o platforma laser noua, care poate oferi indepartarea parului si numeroase beneficii de intinerire a pielii, in functie de obiectivele pacientului.
Sistemul revolutionar este sigur pentru aproape toate tipurile de piele, ofera mult mai putin disconfort decat alte tratamente cu laser, reducerea permanenta a parului pe corp si o gama larga de imbunatatiri semnificative ale pielii. Echipa Meddev va recomanda platforma cu laser multiplu Clarity II pentru a trata urmatoarele problemei:
Epilarea permanenta a parului;
  • Strangerea si fermitatea pielii;
  • Intinerirea pielii;
  • Porii mari;
  • Leziunile pigmentate;
  • Rozaceea;
  • Hemangioamele;
  • Venele picioarelor;
  • Negii;
  • Onicomicoza;
  • Infectia fungica a unghiilor;
  • Semnele de nastere din vin de porto.

Senzorii de temperatura in timp real


Numai Clarity II ofera senzori de temperatura in timp real, care este usor si intuitiv. LED-ul de pe aplicator reflecta culorile corespunzatoare pe ecran pentru o vizualizare usoara in timpul tratamentului.

Medicul poate decide sa trateze o zona cu cateva treceri, pana cand ajunge la prima sau a doua bara galbena, apoi va trece la o noua zona si va vedea ca intervalul de temperatura al pielii scade inapoi la prima bara verde. Aceste informatii suplimentare in timp real pot fi un instrument valoros pentru a indica punctele finale sigure.

Clarity II cu senzor de temperatura ofera medicului un feedback mai mult centrat pe pacient, ceea ce poate duce la mai multa incredere in clinica si la rezultate mai bune.

Tehnologia IntelliTrak


IntelliTrak este proiectat pentru a furniza cu precizie impulsurile de energie la o densitate de suprapunerea selectata de medic, cu rate de repetitie de la 2,4 Hz la peste 3 Hz, in functie de fluenta aleasa si dimensiunile spotului ≥18 mm. Varfurile indicatorului de distanta IntelliTrak de la Lutronic, ofera feedback de sistem bazat pe viteza de rulare a utilizatorului pentru a asigura o acoperire completa si consecventa a zonei de tratament.

Iluminarea LED de pe consola si aplicatorul ajuta la informarea utilizatorului despre viteza optima de rulare pentru tratamente rapide.

Clarity II cu tehnologia IntelliTrak permite utilizatorilor sa valorifice pe deplin platforma pentru a atinge viteze mai rapide de tratament fara a sacrifica calitatea, consistenta sau fluenta furnizata in timpul tratamentului
Informatii cheie despre Clarity II
 • Cum functioneaza laserul Clarity II?
  • Reducerea si indepartarea parului cu laser se bazeaza pe fototermoliza, principiu stiintific care implica transferul anumitor lungimi de unda a luminii laser in energie termica. Laserul Clarity II livreaza lungimile de unda Alexandrite si Nd:YAG in foliculii de par, unde aceste energii luminoase sunt absorbite de melanina din firele de par. Aici, lumina se transforma in caldura. Energia termica se acumuleaza rapid in foliculii de par, provocand leziuni controlate ale peretilor foliculilor, papilelor dermice si celulelor stem, care sunt implicate in cresterea parului in zona vizata. Deteriorarea progresiva a foliculilor de par tratati ii face inactivi multi ani inainte, poate fi chiar si pentru totdeauna.
 • Cum au loc procedurile cu lazerul Clarity II?
  • O sesiune medie de epilare cu laserul Clarity II dureaza aproximativ o ora. Timpul sesiunii poate creste sau scadea in functie de dimensiunea zonei de tratament si de numarul de zone tratate intr-o singura programare.
   Laserul Clarity II are un mecanism de racire incorporat care se activeaza dupa fiecare impuls laser. Aceasta caracteristica de racire disipeaza caldura si protejeaza pielea, mentinand totodata un confort optim.
   In general, efectele secundare ale epilarii cu laser includ de obicei roseata usoara si o senzatie de arsuri solare, care dureaza aproximativ de la 24 pana la 48 de ore.
 • Care sunt beneficiile laserului Clarity II fata de alte optiuni de indepartare a parului cu laser?
  • Sistemul de indepartare a parului cu laser Clarity II are doua lungimi de unda distincte, care fac ca acest dispozitiv sa fie capabil sa trateze o gama larga de culori si tonuri ale pielii. O lungime de unda este potrivita pentru pielea deschisa la culoare, iar cealalta este excelenta pentru pielea mai inchisa. Expertii sunt de acord ca acest laser este o optiune excelenta chiar si pentru tipurile de piele mai intunecate, deoarece lungimea de unda mai mare a luminii laser trece prin piele pentru a viza melanina din firul de par fara a afecta epiderma.
no pic

Cerere de oferta Clarity II

Cere oferta

sau