Salt la continut

Bodytite


"Aparat de ultima generatie pentru sculptare si tonifiere"


BodyTite este un aparat de medicina estetica, care printr-un mod minim invaziv contribuie la tonifierea si sculptarea corpului dorit. Aparatul foloseste tehnologie ultramoderna pe baza de radiofrecventa directionala ce ajuta la contractarea dermei, a tesutului subdermal conjunctiv si coagularea tesutului adipos.

Top 10 beneficii ale aparatului BodyTite


1. Solutie minim-invaziva ce combina Lipoplastia si Radiofrecventa;
2. Permite tratamente corporale si faciale;
3. Platforma usor de utilizat si de manipulat in cadrul clinicii estetice;
4. Rezultate super bune si timp redus de recuperare dupa tratament;
5. Ofera rezultate, obtinute anterior doar prin proceduri chirurgicale pentru efectuarea inciziilor;
6. FaceTite este cea mai buna solutie de conturare minim invaziva pentru fata si zonele mici ale corpului;
7. Transforma fata sau corpul imbatranit intr-unul intinerit si neted;
8. Metode de tratament facial – frunte, periorbital, foldul nazolabial, fata inferioara, gat;
9. Metode de tratament pentru corp – axila, bratele superioare, mainile, abdomenul, coapsele interioare, genunchii;
10. Aparatul este aprobat oficial de FDA incepand cu 2016.

Cum functioneaza Bodytite?


Tehnologia RF alterneaza intre electrodul intern si electrodul extern patrunzand in straturile pielii. Densitatea undelor radiofrecvente este mai mare, iar in jurul electrodului intern este mai mic decat in jurul celui extern unde este mai mare. In acest aranjament, incalzirea este selectiva, cu temperatura mai scazuta pe suprafata pielii pentru siguranta, in timp ce temperaturile atinse sunt mai ridicate in interiorul stratului de grasime.
Energia RF transmisa intre cei doi electrozi induce coagularea grasimii si contractia retelei fibroseptale (FSN), determinand retragerea lamboului tesutului moale prin neocolageneza ulterioara.
Aparatul masoara in timp real cantitatea de energie depusa in timpul tratamentului, precum si temperaturile exterioare si interne ale tesutului, precum si impedanta lui. Scopul pentru temperatura exterioara este de a ajunge de la 40 pana la 42 °C.
Odata ce punctul final al temperaturii de la suprafata este de 40 °C pana la 42 °C, RF este dezactivata si tratamentul este intrerupt. Odata ce portiunea de netezire a pielii din tratament este terminata, aceasta este urmata prin lipectomie asistata cu aspiratie in scop de conturare a sectiunii tratate.

Ce parti ale corpului pot fi tratate cu ajutorul aparatului Bodytite?


  • Abdomen;
  • Genunchi si coapse;
  • Maini;
  • Zona pieptului;
  • Antebratul si subratul.

Ce vor experimenta pacientii in timpul tratamentului?


  • Timp scazut de recuperare;
  • Tratament minim-invaziv;
  • Lipsa durerii;
  • Distrugerea definitiva a adipocitelor.

Aplicatori BodyTite - functii, caracteristici si zone de tratament


  • Aplicatorul BodyTite - ofera proceduri avansate de conturare si rafinarea corpului, care permite pacientilor sa evite interventiile chirurgicale extinse sau exciziale. Tehnologia BodyTite reduce grasimea fara a provoca lasarea pielii. Ofera rezultate clinice de neegalat.

  • Aplicatorul FaceTite - este o solutie completa de conturare a fetei si a zonelor specifice ale corpului. Tehnologia FaceTite permite medicilor sa obtina rezultate similare cu un lifting facial, fara interventii chirurgicale.

  • Aplicatorul AccuTite - AccuTite efectueaza un tratament focal RF, fara interventii chirurgicale de excizie. AccuTite se bazeaza pe tehnologia RFAL, care ofera incalzire de precizie pentru a remodela tesutul adipos.

  • Aplicatorul Morphheus8 - Morphheus8 este un dispozitiv de remodelare adipos subdermal (SARD) minim invaziv, conceput pentru a remodela colagenul si a coagula tesutul adipos.

Cerere de oferta BodyTite

Cere oferta

sau